Utama

Utama 2

Geng Stress

TAWARAN HANGAT!!

BANNER UTAMA (728X90) = RM200/ sebulan



BANNER+IKLAN TEKS +ENTRY- RM250/ SEBULAN


REVIEW / ADVERTORIAL - RM50


APA TUNGGU LAGI?? SILA EMAIL


akustress3@gmail.com


Kongsikan Entri Kami

Wednesday, 6 July 2011

Bintang Porno Jepun Sora Aoi Lebih Popular di China!!


BEIJING: Aktres Jepun, Sora Aoi mencatat sejarah sebagai selebriti filem lucah paling popular di China selepas 41 juta orang mencarinya di Google, angka yang melebihi carian untuk bekas pemimpin negara itu, Mao Zedong mahupun ahli sukan terkenal, Yao Ming serta Confucius.

Ia dianggap mengejutkan kerana majoriti daripada filem lakonannya diharamkan di Beijing meskipun orang yang pakar dalam komputer boleh mengelak tapisan pihak berkuasa China menggunakan pelayan proksi.

Sora bukan hanya dianggap fenomena ‘hangat’ di China tetapi semakin popular selepas digelar ‘pelacur’ oleh seorang selebriti internet negara itu, baru-baru ini. Aktres itu membalas gelaran itu dengan berkata: “Saya tanggalkan pakaian di depan kamera untuk mencari pendapatan tetapi ada yang berpakaian di depan kamera kerana kepentingan peribadi dan muslihat semata-mata.”

Tinjauan di internet mendapati Sora mendapat sokongan majoriti, lebih-lebih lagi selepas membintangi filem berjudul Sora Aoi Becomes a Prostitute baru-baru ini.
Seorang pelayar web berkata: “Sora Aoi seorang bidadari kerana menanggalkan pakaiannya.”

Malah, dalam satu pendedahan menggemparkan, sebuah balai polis di timur laut China membuka akaun web yang hanya semata-mata bertujuan mengikuti perkembangan Sora.

“Semua laman web berita yang terkenal menyiarkan laporan mengenainya. Kami tidak perlu pergi jauh untuk mengikuti perkembangannya,” kata seorang warga China. – Agensi



5 comments:

perfect life z said... Best Blogger Tips

pakcik google tolong aku cari gambar dia....banyak ooooo

Anonymous said... Best Blogger Tips

Aku da tengok da cite dia nihh..siap koyak rabak dha cipap dia...muke je cute..cipap itam lobos plak tue..

ben xii said... Best Blogger Tips

bodoh nye anonymous . kalau die bagi kau , kompem kau balun jugak kan

Anonymous said... Best Blogger Tips

lol

yes said... Best Blogger Tips

ala anon ni..kalau open kau lambung jgak... lol

DOWNLOAD OMBAK RINDU DI SINI
DOWNLOAD DATIN GHAIRAH DI SINI
DOWNLOAD SONGLAP (2011) DI SINI
DOWNLOAD REAL STEEL (2011) DVDRIP DI SINI

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...