Utama

Utama 2

Geng Stress

TAWARAN HANGAT!!

BANNER UTAMA (728X90) = RM200/ sebulan



BANNER+IKLAN TEKS +ENTRY- RM250/ SEBULAN


REVIEW / ADVERTORIAL - RM50


APA TUNGGU LAGI?? SILA EMAIL


akustress3@gmail.com


Kongsikan Entri Kami

Saturday, 9 July 2011

Info : [Video] Seorang Penyokong BERSIH dari SARAWAK berarak di Petaling Jaya

Seorang penyokong BERsIH dari Sibu Sarawak yang tiba di KL semlam berarak seorang diri di Petaling Jaya. Dia membawa pelanduk "BERSIH ditangkap, KOTOR ok?". Video ini agak panjang tapi terdapat juga unsur lawak di dalamnya..:-))


Anda mungkin juga minat ENTRI hot minggu ini :

10 comments:

mommynana said... Best Blogger Tips

sian pakcik ni... :)

Anonymous said... Best Blogger Tips

sibu FTW !

Achik said... Best Blogger Tips

semangat betul, tp tak kene cara... tgok brother big tu mcm gabra je takut kene turun pangkat jer

Anonymous said... Best Blogger Tips

asl polis nie bangang sial! mcm anjing umno polis kerja bkn untk rkyt tpi untk umno! eeee bnci nye!!!

whenshewasborn said... Best Blogger Tips

kerek siot polis ni, tak pdn ngn buncit

Anonymous said... Best Blogger Tips

at least buncit dye jd gak polis,drpd korang sume ni.reti megutuk n tmbh dosa. pity u olls.

Anonymous said... Best Blogger Tips

kekadang kita menghukum berdasarkan gambaran luaran ja..asyik2 diri sendiri ja betul..masing2 ada kelemahan..

Anonymous said... Best Blogger Tips

sesapa yg benci sangat pada polis, sila letak tag/papan tanda kat depan umah yg berbunyi 'kepada en polis, jangan peduli pada rumah saya sekiranya dimasuki pencuri atau pon sebarang masalah yg berlaku'. kenapa la ada mangkuk yg beria2 kaitkan polis ngan bn? polis buat keje betul pon korang kutuk gak. misal kata la pembangkang ambil alih tadbir malaysia, korang mesti defend kalau ada org kata polis jd anjing pembangkang. jgn jadi talam dua muka k.

Anonymous said... Best Blogger Tips

@whenshewasborn

rabun ke ko ni. punya la berbudi bahasa polis tu wat keje... buncit? ko perfect sgt ke?

Anonymous said... Best Blogger Tips

seriusla...orang yang takde agama je duk ngutuk sesama sendiri..sebab politik sanggup je gaduh sesama saudara...nanti kubur kita saudara kita gak yang tolong kebumikan...tak taula pulak kalau nak korek pakai jengkaut kan...

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...