Utama

Utama 2

Geng Stress

TAWARAN HANGAT!!

BANNER UTAMA (728X90) = RM200/ sebulan



BANNER+IKLAN TEKS +ENTRY- RM250/ SEBULAN


REVIEW / ADVERTORIAL - RM50


APA TUNGGU LAGI?? SILA EMAIL


akustress3@gmail.com


Kongsikan Entri Kami

Friday, 8 July 2011

WTF : Pesta MEMBUNUH 500 ekor Dolphin setiap tahun di Denmark (13 Photos)

Kita tahu yang dolphin ini binatang yang comel di atas air. Tetapi di Faroe Island, Denmark, setiap tahun tebingnya akan bertukar menjadi merah bukan kerana perubahan musim atau ajaran agama tetapi kekejaman remaja ini yang membunuh dolphin hanya untuk menunjukkan mereka sudah matang serta memasuki zaman dewasa. MEreka itdak membunuh dolphin sekaligua tetapi melakukannya potongan sebanyak tiga kali sambil membiarkan dolphin ini menangis seperti bayi. Harap-harap ada pihak di peringkat dunia patut memberhentikan amalan yang ZALIM ini. Apa salah dolphin ini....Tak pasti tahun ini amalan ini masih diteruskan ke tak sebab sepatutnya berlangsung bulan Julai...WTF..


 sumber : weirdexistence
Anda mungkin juga minat ENTRI hot minggu ini :

14 comments:

Anonymous said... Best Blogger Tips

ciss~gilak!!

-Mr.TaUfiQ- said... Best Blogger Tips

kejam sungguh.. ni bukan manusia lg ni..

cik tenting said... Best Blogger Tips

apesal?!!!!

Cik Aimimie said... Best Blogger Tips

booodddooooo gilerrrrrrr

Zul said... Best Blogger Tips

ni tahap akal letak kat shitt ni...lahanat Denmark...

Anonymous said... Best Blogger Tips

diorg patot kene tsunami, lps tu mase tsunami tu dolphin semua ada tangan kasi potong dorg punya lg baik

Frank Key said... Best Blogger Tips

Dah gler nih..
7 filem Manusia vs Alien yang terbaik

Misz Obsessed said... Best Blogger Tips

ape ke bongak sangat mereka ini~!!!!!!!

budak.mata.empat said... Best Blogger Tips

euwwwwww...jaat giler!!!!! memang zalim ar depa buat mcm tu..hampeh betoi!!!

khuza hasan said... Best Blogger Tips

kesian..sedey..T_T

Anonymous said... Best Blogger Tips

Butuh juak!!!perlukah tnjuk kan laki 2 dah mtg ka x dgn bunuh ssuatu yg x da kn mgena lngsung dgn kmatgn mrka..potong jak pelir sndri sna br nma llki..jgn mok roskkn ekosistem dunia..Paloi!!nma jak llaki,PENGECUT!!binatng d jdkn korban..SIAL!!

Adinda Gendud said... Best Blogger Tips

apa dosa dolphin too kat diorang?! Saja cari pasal tuh.

Anonymous said... Best Blogger Tips

bodoh tahap Dewa......

Anonymous said... Best Blogger Tips

kenapa dolphin... klu kat afrika.. bagi semut gigit anu..baru dia dewasa... cam taik manusia mcm ni... patutla xbagus main time euro..

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...