Utama

Utama 2

Geng Stress

TAWARAN HANGAT!!

BANNER UTAMA (728X90) = RM200/ sebulan



BANNER+IKLAN TEKS +ENTRY- RM250/ SEBULAN


REVIEW / ADVERTORIAL - RM50


APA TUNGGU LAGI?? SILA EMAIL


akustress3@gmail.com


Kongsikan Entri Kami

Saturday, 9 July 2011

OMG : Fesyen PELIK yang menjadi TREND di China [10 Photos]

Trend ini memang agak pelik la hhaha..:-)) Entah la kalo-kalo dah sampe ke Malaysia nanti mesti lagi pelik kita tengok.

sumber : link

Anda mungkin juga minat ENTRI hot minggu ini :

26 comments:

Anonymous said... Best Blogger Tips

dia nak tunjuk perut die yg cantik kot???? lolx

Encik JI said... Best Blogger Tips

ni sbb panas ni. hehe. slalu gk wt cmni pas mkn. hahaha. tp takdela kt public

Anonymous said... Best Blogger Tips

ad sorg perempuan ad dlm hmpr setiap gmba

Frank Key said... Best Blogger Tips

lau nk seng potong jew bju tu jd separuh..

-Mr.TaUfiQ- said... Best Blogger Tips

siapakah perempuan baju orange tu?

Acai Rainbow said... Best Blogger Tips

ni bukan fesyen
ni tayang perot ! hahahaha
stressssss giler!!

Al-Fikr said... Best Blogger Tips

siapa perempuan tu? n mesti die wat 1 koleksi gmabr cmnie sbgai memento....hahaha :P

Anonymous said... Best Blogger Tips

mcm pernah nampak kat malaysia,tp sekali dua la,hehe...

Anonymous said... Best Blogger Tips

kalu di ikut kn kata org cina..salah sbb nya dieorg panas sbb mkn khinzir..xtau la betul ke x..tp tu la yg dieorg ckp..

Zulfikar Hazri said... Best Blogger Tips

sebab china kena serangan musim panas... takde pulak pasal khinzir2...

Eric said... Best Blogger Tips

popmuan tu stalker tu saja nak ambek gambar lelaki tunjuk perot

Anonymous said... Best Blogger Tips

minun air mabuk bnyk sgt la tu abis panas perot

Anonymous said... Best Blogger Tips

perut boroi..

shahrul ™ said... Best Blogger Tips

kat malaysia byk da..haha..kalo perot kecik xpa la..nie suma besaq2..

Anonymous said... Best Blogger Tips

sume tyg perut la, lg besar lg bnyk ong kaya tu woo~ ha ha

Anonymous said... Best Blogger Tips

ISH.. X PELIK LAH.. malaysia berlambak jer..biasa chinese la,.. bila peluh2 dorang pun wat cam2

Anonymous said... Best Blogger Tips

ade je kt mlsia org mcm ni..

Anonymous said... Best Blogger Tips

buncit itu sexy...does anyone here setuju with my statement...hahahahaha

BBlog said... Best Blogger Tips

pdai tul diorang nk cover amek gmbar

Anonymous said... Best Blogger Tips

perut smue dah mcm burger...kat malaysia bnyk fesyen mcm ni...

Mohamad Fitri said... Best Blogger Tips

haha
Ni trend ntok org yg badan nye buncit jee hehee
kt Malaysia pn ramai gak ak pasan yg wad gini

Anonymous said... Best Blogger Tips

eleh biase la tu.. mcm tak pernah tengok je.. aku selalu buat aper korang ketinggalan zaman la ini trend terkini tau hahahahahahahaha

Anonymous said... Best Blogger Tips

perut buncit macam aku jer boleh buat korang ader...hahaha

Anonymous said... Best Blogger Tips

panas perut makan babi bnyk sgt

Anonymous said... Best Blogger Tips

cinababicinababicinababicinababicinababi

Anonymous said... Best Blogger Tips

panas katanya

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...