Utama

Utama 2

Geng Stress

TAWARAN HANGAT!!

BANNER UTAMA (728X90) = RM200/ sebulan



BANNER+IKLAN TEKS +ENTRY- RM250/ SEBULAN


REVIEW / ADVERTORIAL - RM50


APA TUNGGU LAGI?? SILA EMAIL


akustress3@gmail.com


Kongsikan Entri Kami

Saturday, 9 July 2011

[Cool] Beli-Belah Di Kedai Runcit Maya!!

 
Teknologi sekarang memang makin advanced. Korang tengok la sendiri even now korang boleh beli barang dekat Virtual Grocery Store yang disediakan oleh Tesco Homeplus.. Virtual store yang pertama telah dibina di subway dekat Korea Selatan. Orang ramai dapat mengorder barang secara online menggunakan telefon bimbit dengan memilih barang dan scan barcode yang terdapat kat virtual store tersebut. Canggih gler... yang lagi best, barang yang korang scan dan beli secara online tu akan trus dihantar ke rumah.. Cool~~






Bila plak Tecso Malaysia nak buat macam nih?? 

Sumber: Toxel

10 comments:

mia Olive said... Best Blogger Tips

hebat!

♕ Kyosuke Damon ♕ said... Best Blogger Tips

manusia makin malas or teknologi makin canggih yer?

mak hayam said... Best Blogger Tips

cool!! ble mlaysia nk maju cmni

chachik92 said... Best Blogger Tips

wahhh hebat btol laa diaorg ... d(^_^)b

BellaSHEdevil said... Best Blogger Tips

bagus nya klu mcm ni... xla aku penat2 angkat bnyk brang sorg2

minoari89 said... Best Blogger Tips

klu x kena cukai x pe lah...

Touchliketeddy's Collections said... Best Blogger Tips

cool gile~~

Anonymous said... Best Blogger Tips

Bagusnyer huhuhuh kalau ade nie x payah laa balik keje nak memikir gi beli brg nak masak plak ...

Roza said... Best Blogger Tips

wahh..hebat...

My wonderful journey said... Best Blogger Tips

bagus klu buat kt malaysia.at least dpt la membantu ibu2 yg bekerja.tk pyh nk angkut brg byk2 dr tesco ker umah, masa pun akan lebih byk di rumah dgn anak2.normal shop maybe dlm 2 hours tapi klu ader benda ni maybe leh cut to only 1 hour jer....bagus2....

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...