Utama

Utama 2

Geng Stress

TAWARAN HANGAT!!

BANNER UTAMA (728X90) = RM200/ sebulan



BANNER+IKLAN TEKS +ENTRY- RM250/ SEBULAN


REVIEW / ADVERTORIAL - RM50


APA TUNGGU LAGI?? SILA EMAIL


akustress3@gmail.com


Kongsikan Entri Kami

Tuesday, 5 July 2011

OMG : Tergantung pada ROLLER COASTER untuk 8 jam (4 Photos)

Semua orang nak enjoy di Theme Park seperti di Genting Highlands..Tetapi kalo tiba-tiba coaster itu berhenti dan anda perlu diturunkan seorang demi seorang...korang masih enjoy ke?? Ini berlaku di Strathclyde Country Park apabila semua penumpang diturunkan selepas coaster mereka berhenti pada jarak 60 kaki dari darat.. Semua proses selesai selepas 8 jam...Dailymail






2 comments:

pro said... Best Blogger Tips

adeh .. parah jugak lerhh.

gambar Marilyn Monroe yang tidak pernah dipublikkan






Melukis Gunakan ZaKar!!!









budak ni bagi korang gelak sampai sakit perut

Screams Of lurve said... Best Blogger Tips

gila arh tension dok lama2 mcm tu 8 jam nasib baik position nya x terbalik. kompem rasa nak kencing lenguh dan sebagainya fuuhhh

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...