Utama

Utama 2

Geng Stress

TAWARAN HANGAT!!

BANNER UTAMA (728X90) = RM200/ sebulan



BANNER+IKLAN TEKS +ENTRY- RM250/ SEBULAN


REVIEW / ADVERTORIAL - RM50


APA TUNGGU LAGI?? SILA EMAIL


akustress3@gmail.com


Kongsikan Entri Kami

Sunday, 3 July 2011

Lelaki Yang Obses "CamWhoring" Dengan Artis Hollywood!!

Lelaki yang tidak dikenali identitinya ini menjadi femes di dalam Internet oleh kerana gambarnya bersama puluhan artis Hollywood.. Mamat ni bukan bergambar dengan artis biasa malahan artis2 Superstar seperti Taylor Swift, Rihanna, Katy Perry, Lady Gaga, Justin Timberlake dan juga artis2 StupidStar seperti Justin Bieber, Miley Cyrus dan Nick Jonas... Ape yang buat aku jeles, ade gambar die pelok Katy Perry!!! DAymmmm!!!!!! Lucky SOAB!!




























Sumber: Haxim

11 comments:

Anonymous said... Best Blogger Tips

HAHA last sekali dgn lady gaga rasa mcm nk lempang je mamat tu lady gaga pon mcm x ikhlas je kah kah kah!

Hashira Yusoff said... Best Blogger Tips

mak aihh..sape laki ni???

ausleoz said... Best Blogger Tips

jeles aku!! haha

Zya Lemon said... Best Blogger Tips

siapa ler nama mamat bertuah ni -_-"

Kå£îMåñ†Rå said... Best Blogger Tips

Nama dia Mr Photoshop..

Anonymous said... Best Blogger Tips

x jeles pown..
nyampah lagi adela..
motherfuck u!

kim ha nim said... Best Blogger Tips

haha...nape org atas ni bengang sgt. xphm aq..

Anonymous said... Best Blogger Tips

OMG Cheryl COLe!!! untung la.......

Anonymous said... Best Blogger Tips

photoshop laa

arel said... Best Blogger Tips

ni semua edit pakai photoshop....mcm sial lelaki ni.....jgn tertipu...photoshop..law org pandai main 3D punya software yg ada kat photoshop tu,,gmbar orng pakai baju pun leh bogelkan..serius tak tipu

Anonymous said... Best Blogger Tips

alahai , org melayu kalau ada orang bergambar dgn artis mula lah cakap edit kat photoshop . cuba lah fikiran positif sikit jgn nak fikir negatif jeee . kalau bab2 awek2 cun tu laju je cakap pastu fap fap fap mcm org sangap bodo tol mcm mr fap bangang pukimak lancau bangsat yang otak cetek tuhhh .

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...