Utama

Utama 2

Geng Stress

TAWARAN HANGAT!!

BANNER UTAMA (728X90) = RM200/ sebulan



BANNER+IKLAN TEKS +ENTRY- RM250/ SEBULAN


REVIEW / ADVERTORIAL - RM50


APA TUNGGU LAGI?? SILA EMAIL


akustress3@gmail.com


Kongsikan Entri Kami

Thursday, 7 July 2011

OMG : K-Pop SNSD Girls’ Generation = Plastic Surgery Generation (10 Photos)

Ramai peminat terkejut melihat gambar lama SNSD Girls’ Generation yang dipost di media Korea. Media ini menunjukkan gambar Sunny, Tiffany dan Soo-young nampak begina pucat dan tidak menawan. Dan memang ketara sekali perubahan pada mata dan hidung Sunny dan betapa banyak berubahnya Tiffany juga..Peminat mensyaki mereka menjalankan plastic surgery.. What say you??


 CANTIK kan mereka semua??? Tetapi ini rupa mereka sebelum ini...

Jessica

Sooyoung

Sunny

Tiffany

Anda mungkin juga minat ENTRI hot minggu ini :
sumber : asiantown

15 comments:

oPiE iSa said... Best Blogger Tips

OMG, tiffany dan Sica paling buruk! Haha. Taeyon and yuri lebih kurang je

ala, lagipun , skrng makeup dah bagus2 dulu makeup macam ape je, itu menambahkan lagi kehodohan muka mereka dulu2 selain surgery.. :)

Cuba tgk artis malaysia dulu dan skrg, lebh kureng je, dulu hudus sebab makeup cikai, sekarang cun gile sbb makeup pon dag mantop! :)

Saya taaminat SNSD wokey. Hehe.

Tolong komen kat SINI boleh?

Danial Jonghyun Pyr Bloggg said... Best Blogger Tips

nseb bek my baby Seohyun x :-)

hana said... Best Blogger Tips

ala...
dorang kan biasa je kalau wat plastic surgery tu..
hahhaa

aPHiC LavEnd said... Best Blogger Tips

yoona tak berubah.. :)

a_a said... Best Blogger Tips

skang ni make-up la...sbb 2 nmpk lain...especially tang mata...dulu image diorg pure and innocent...diorang tak dibenarkn pkai make-up lgsg...ade je kot org yang kecik2 huduh dah besor jadi miss unibers...

Anonymous said... Best Blogger Tips

snsd = yucks..

Anonymous said... Best Blogger Tips

omg....but still yoona is the same....hikhik..
seriously fany looks really different..
but anyway i still like them

Anonymous said... Best Blogger Tips

people grow up to be different..if good approach is applied..they will become prettier..got it everyone? it a natural thing..u don't have to believe in every blog posts :)

min ra said... Best Blogger Tips

korg...ada informasi ckp..(no korean doktor yg ckp wokey)...makbapak korean ni..mase bdk tu bayi lagi da buat pembedahan konon2 nye besa 6ti natural la..jd yoona sume ni maybe x se-natural yg korg sgka kan

min ra said... Best Blogger Tips

*ni

Anonymous said... Best Blogger Tips

x minat k-pop!!

Anonymous said... Best Blogger Tips

x abih2 nk memburukkan snsd,dlm gambar yg korang kata buruk tu waktu diorg kecik,x bergaya dan xbermakeup,takkan dri kecik sampai besar nk rupa sebijikje,manusia sume camtu,psal Jessica tu,ade lgi gambar lain waktu dia kecik yg korang xtgk,waktuni gambar gigi dia berterabur pastu ade gambar lain dia pkai braces(pendakap gigi) tu psal rupe dia lain dan korea ni tambah2 artis gune makeup byk,mstilah rupepon lain,mmg btol ramai yg buat plastic surgery kat korea tp bukan semua,smela jgak ngan Msia,ade bwt dan ade yg tak,xde bukti kukuhpon kate diorg pnah bwt surgery dan klu andaikata btolla diorang bwt surgery pon,lantak diorgla,agama diorg benarkan dan diorg x menyusahkan org lain,jdi xpayahla asyik nk kutuk2 diorgje,mmg btol Allah dh jdikan setiap manusia sesempurna yg dia mahukan tp klu nk diubah juga kte ble bwt ape sbbb diorg bkn org Islam,klu org Islam sypon kutuk skali,dan klu xske sgt xpayahla komen apa2 psal diorg sbb dh xske sgt kan.. well just saying,im not a lunatic kpopper and im not even one,i just like snsd and korea drama,thats all,anyway peace^^

Anonymous said... Best Blogger Tips

nape anon atas aq ni emo terlebih...lantak la orang nk komen apa2 pon janji x melebihi batas..btw, x minat jessica dgn yoona sbb perasan lawa...

Anonymous said... Best Blogger Tips

Your method of describing the whole thing in this post is in fact fastidious, all be capable of easily understand it,
Thanks a lot.

Also visit my web site e-væske

Anonymous said... Best Blogger Tips

ade plak kpopers yg butthurt...nnt balik umah saou butthurt cream kt jubor tu ye

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...