Utama

Utama 2

Geng Stress

TAWARAN HANGAT!!

BANNER UTAMA (728X90) = RM200/ sebulan



BANNER+IKLAN TEKS +ENTRY- RM250/ SEBULAN


REVIEW / ADVERTORIAL - RM50


APA TUNGGU LAGI?? SILA EMAIL


akustress3@gmail.com


Kongsikan Entri Kami

Thursday, 7 July 2011

Siapa lebih layak dalam Transformers? Megan Fox VS Huntington? (13 Photos)

Korang rasa lebih lebih layak dalam Transformers?? Megan Fox..or Rosie Huntington??

sumber : asiantown
Anda mungkin juga minat ENTRI hot minggu ini :

20 comments:

shaffique said... Best Blogger Tips

megan fox la lagi mantap. heroin baru transformers ni x best la. haha.


My latest entry : Natsumi Hayashi, Gadis Jepun Yang Terapung

♕ Kyosuke Damon ♕ said... Best Blogger Tips

megan fox .. wlupn lam program Fashion Police Huntington dpt tmpt sbb dress bju kuning dyer cun .. ak raser megan lah haha

Anonymous said... Best Blogger Tips

xleh pilih..body megan,perh!! mantop!! tp bibir rosie..perh!! mantop!!

Cik Orked said... Best Blogger Tips

megan fox lagi terbaik..!

h A n Y S said... Best Blogger Tips

yg baru ni macam kaku ah..

trust me not said... Best Blogger Tips

kalau seksi & cantik,, dua2 seri .. tp klau bab berlakon,, aku suka Megan .. she act like woww ..

Anonymous said... Best Blogger Tips

Definitely Megan Fox! Rosie tak nmpk natural la lakonan dia...ish... *Anis*

Anonymous said... Best Blogger Tips

Megan Lh!!

naweishin said... Best Blogger Tips

rosie! berdarah hidonggg

Anonymous said... Best Blogger Tips

gua rasa megan fox TERbaik wokk~ yg baru nih kureng sket...huhu..mcm mnggedik jek lebih..haha

br.rafi

Anonymous said... Best Blogger Tips

megan!!..megan!!..megan!!..megan!!..megan!!.. hahahaha..

Anonymous said... Best Blogger Tips

dua2 body mantop...hehehe:P

Anonymous said... Best Blogger Tips

Megan Fox la,, Menggiurkan and berani! si Rosie tu ape pon x bes,, bajek bibir cun jer,, tapi ke laut heheheh

Anonymous said... Best Blogger Tips

Megan Fox coz suka lakonan die dlm cite tu, lagi pun sweet je nmpk dgn hero. :)

Anonymous said... Best Blogger Tips

Megan Fox lah!! Di foto iya kadang Rosie tlihat cantik,tp di pelm na beda ma di foto!! Lbh cantik sexy and bagus Megan

Anonymous said... Best Blogger Tips

i choose megan.. rosie biasa jer muka dia..sama ngn mat saleh yg beli sayur kat pasar.. muka megan ada unik sikit..sexy & ganas.. ahaha..

Dwijayasblog said... Best Blogger Tips

Saya lebih suka dengan Megan. Kelihatan lebih liar.

Anonymous said... Best Blogger Tips

walaupun aku lg ske rosie tp dlm cte transformers ni aku lbih kpd megan
sb bole nmpk mmg megan ada jiwa dlm watak

Yaya_Nursyiera said... Best Blogger Tips

megan fox.
she's better...

Anonymous said... Best Blogger Tips

antara megan fox dgn mozilla firefox, akupilih mozilla firefox.. hahahahaha...

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...