Utama

Utama 2

Geng Stress

Kongsikan Entri Kami

Wednesday, 28 August 2013

WTF : Ttongsul, Arak Yang Diperbuat Daripada Najis Kanak-Kanak (5 Gambar)


Masyarakat Korea dahulu kala percaya sejenis arak, Ttongsul yang diperbuat daripada najis kanak-kanak adalah baik untuk kesihatan.

Menurut seorang doktor perubatan tradisional di sana, Dr Lee Chang Soo, arak jenis ini adalah amat bagus untuk memulihkan tulang patah dan juga memberikan kesegaran tubuh badan.

Najis yang digunakan pula bukanlah sebarangan kerana najis kanak-kanak berusia empat hingga tujuh tahun dikatakan tidak tercemar daripada najis orang dewasa.

Kemudiannya, najis itu akan dicampurkan dengan arak dan dicampurkan dengan nasi serta pulut sebelum diperam selama seminggu untuk menghasilkan wain najis manusia itu.

Kebanyakan generasi muda di Korea tidak pernah mendengar mengenai wain itu dan mereka berpendapat tidak akan sesekali minuman menjijikkan itu.


p/s  one word.. BANGANG! 

Sumber : Here

19 comments:

Anonymous said... Best Blogger Tips

sial!! aku muntah!!!

Anonymous said... Best Blogger Tips

1st,yang minum arak nih bagus makan tahi terus

Anonymous said... Best Blogger Tips

yang selalu post abah ko selalu minum arak najis ni..sebab tu perangai mcm najis hahaha

Anonymous said... Best Blogger Tips

abah bolok

Anonymous said... Best Blogger Tips

KEDAH BABI!!!! KELUARKAN KEDAH DARI MALAYSIA!!! KEDAH BABI MAKAN TAHI!!!! BAK HANG!!!!!!!!!!!!!!


-anon selangor-

Anonymous said... Best Blogger Tips

bangsatnya bangsa ni,.tuih

Anonymous said... Best Blogger Tips

kat cina minum kencing budak. korea minum najis pulak .aihh

Anonymous said... Best Blogger Tips

Apa kau merepek nie...syaiton...

Anonymous said... Best Blogger Tips

Baik makan taik budak jea...kalau betul2dpr bg kesihatan...
Bodoh..punya org..
Banyak2 benda yg boleh dibancuh buat air..kt dunia nie..
Taik juga yg di pilihnya...
Kebodohan abadi..
Esok2 ada laa,tu k-poppers yg minum air taik...
Hahahahahahahahahahaha...

Marou Apple Hijau said... Best Blogger Tips

geli
Entri Baru Je Update : Buat Sendiri Oreo Milkshake Crunchy

Anonymous said... Best Blogger Tips

Tk yah nk promo blog lu Kat sini..
Lu komen kt sini pon geli2 jea..
Setakat nk cari peluang utk hit blog ko je

Anonymous said... Best Blogger Tips

kalu geli takyah baca la bangang! kau join blog gay dan pondan tgk depa masak kek dgn susun bunga!
tongong mengada2 jijik konon walhal mcm funex!
abah kau la!

(anon 16:32 ialah seekor bangang! abah kau la!)

ramy ishak said... Best Blogger Tips

hahaha abah ko dah terasa..otak mcm najis pun terasa ker bro..kesian abah ko ada anak najis mcm ko hahahaha..(ditujukan kepada abah ko yg berotak najis hahaha)

Anonymous said... Best Blogger Tips

abah kau jugak!

Anonymous said... Best Blogger Tips

Bodoh tahap dewa murugan, peringkat ke 123 makanan punya banyak, taikkkk juga dicari.

Anonymous said... Best Blogger Tips

anon abah kau la- abah dia sbnrya pgasas arak njis n pguji rasa thap kndngan gula dlm air kncg bngla





Anonymous said... Best Blogger Tips

Ko nk keluakn kedah letak kat mana haaaaa syaiton yg di rejam......

Anonymous said... Best Blogger Tips

k pop fan pas ni mesti ikut punye...

Anonymous said... Best Blogger Tips

@Anonymous ko lagi bodoh nak mampuih

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...