Utama

Utama 2

Geng Stress

Kongsikan Entri Kami

Saturday, 31 August 2013

OMG : Lelaki Yang Membuat Pekerja Bank Begitu Sibuk Untuk 8 Jam Di Yunnan (7 Gambar)

Lelaki Yang Membuat Pekerja Bank Begitu Sibuk Untuk 8 Jam Di Yunnan.
Di Yunnan, seorang lelaki telah bergaduh dengan pelanggan di restorannya. Jadi lelaki itu diarahkan oleh pelanggan itu untuk membayar ganti rugi padanya sebanyak 10,000 Yuan/RM4,800. Jadi lelaki itu membayar ganti rugi dalam duit syiling. Duit syiling kemudiannya telah dimasukkan ke dalam bank dan memerlukan 18 orang pekerja serta 8 jam untuk mengira semua nilainya.  

41 comments:

Anonymous said... Best Blogger Tips

?

Anonymous said... Best Blogger Tips

post bangang! mcm citer kua dr gambar ni..
menyampah aku! tah mana satu cite betul
can haram
abah kau lah!
org 1st kat atas ni tongong sbb pecaya cite ni

Anonymous said... Best Blogger Tips

ann atas ni spesis korek hidu jilat jubur bangla

Anonymous said... Best Blogger Tips

anon atas ni pulak spesis korek hidu jilat jubur aku

Anonymous said... Best Blogger Tips

anon 21:56 saudagar jubo di area industri puchng,,,, juga gemar minum mani sndri

Marou Apple Hijau said... Best Blogger Tips

gigih nak kira..


Entri Baru Update : “Mini Giveaway Blogger Kacak HafizRahim“

Anonymous said... Best Blogger Tips

anon 22:34 tak penah bejubo sbb kematian fucuk.. (gi berubat bang..)
abah kau mati fucuk !
baik kau cek DNA kau ni anak kambing mana.

wa nie said... Best Blogger Tips

Dieorg xde mesin kira duit syiling ke? Sgt x canggih.

wa nie said... Best Blogger Tips

Dieorg xde mesin kira duit syiling ke? Sgt x canggih.

wa nie said... Best Blogger Tips

Dieorg xde mesin kira duit syiling ke? Sgt x canggih.

Anonymous said... Best Blogger Tips

mesin paling canggih ialah sumbat syilin tu dlm lubang buntot abah kau! sure abah kau tahu brp sen dah masuk dlm saluran dubor dia!

Anonymous said... Best Blogger Tips

anon 22:56 pencinta jubo,,, hanya gay abadi yg hmtam bontot... klu dh njis 2 njis jgak....





Anonymous said... Best Blogger Tips

olelalelalelalea

I need an easy friend
I do with an ear to lend
I don't think you fit this shoe
I do won't you have a clue

I'll take advantage while
You hang me out to dry
But I can't see you every night
Free

I do

I'm standing in your line
I do hope you have the time
I do pick a number too
I do keep a date with you

I'll take advantage while
You hang me out to dry
But I can't see you every night
Free

I need an easy friend
I do with an ear to lend
I do think you fit this shoe
I do won't you have a clue

I'll take advantage while
You hang me out to dry
But I can't see you every night
No, I can't see you every night
Free

Anonymous said... Best Blogger Tips

hey yoh. lets sing guys !!!

Fill me in on your new vision
Wake me up with indecision
Help me trust your might and wisdom
Yes I eat cow - I am not proud

Show me how you question, question
Lead the way to my temptations
Take my hand and keep it clean
Yes I eat cow - I am not proud

Is he in an easychair?
Oversized rock
I don't like you anyway
Seal it in a box [alt: Silver metal box]

I'm new [x2]

Fill me in on your new vision
Wake me up with indecision
Help me trust your might and wisdom
Yes I eat cow - I am not proud

Show me how you question, question
Lead the way to my temptations
Take my hand and keep it clean
Yes I eat cow - I am not proud

Is he in an easychair?
Oversized rock
I don't like you anyway
Seal it in a box [alt: Silver metal box]

[x2]
I'm new
I'm you

Aaaahh! hey yoh

Anonymous said... Best Blogger Tips

They lead a lifetime that is comfortable
They travel far to keep their stomachs full
They make their living off of arts and crafts
The kind with seashells, driftwood and burlap
They make a deal when they come to town
The Sunday swap meet is a battle ground
She loves him more than he will ever know
He loves her more than he will ever show

Keeps his cigarettes close to his heart
Keeps her photographs close to her heart
Keeps the bitterness close to the heart

Anonymous said... Best Blogger Tips

Big cheese - make me
Mine says, "Go (to) the office"
Big cheese - make me
Mine says, "One that stays"

Black is black, straight back
Need more enemies
Show you all what a man is
Need more ememies

Big lies - make my
Mine says "Go (to) the office"
Big cheese - make me
Message? What is it?

Black is black, straight back
Need more enemies
She is glue, how are you?

Big cheese - make me
Mine says "Go (to) the office"
Big cheese - make me
Message? What is it?

Black is black, straight back
Need more enemies
She is glue, how are you?

Black is black, straight back
Need more enemies
Sure you are, but what am I?
Need more enemies

She is glue, how are you?
Need more enemies
Sure you are, but what am I?

Anonymous said... Best Blogger Tips

hey yoh ! Lets Sing GUyZZ...!

Load up on guns, bring your friends
It's fun to lose and to pretend
She's over bored and self assured
Oh no, I know a dirty word

Hello, hello, hello, how low? [x3]
Hello, hello, hello!

With the lights out, it's less dangerous
Here we are now, entertain us
I feel stupid and contagious
Here we are now, entertain us
A mulatto
An albino
A mosquito
My libido
Yay! [x3]

I'm worse at what I do best
And for this gift I feel blessed
Our little group has always been
And always will until the end

Hello, hello, hello, how low? [x3]
Hello, hello, hello!

With the lights out, it's less dangerous
Here we are now, entertain us
I feel stupid and contagious
Here we are now, entertain us
A mulatto
An albino
A mosquito
My libido
Yay! [x3]

And I forget just why I taste
Oh yeah, I guess it makes me smile
I found it hard, it's hard to find
Oh well, whatever, never mind

Hello, hello, hello, how low? [x3]
Hello, hello, hello!

With the lights out, it's less dangerous
Here we are now, entertain us
I feel stupid and contagious
Here we are now, entertain us
A mulatto
An albino
A mosquito
My libido

A denial !! [x9]

Anonymous said... Best Blogger Tips

I'm so happy 'cause today
I've found my friends ...
They're in my head
I'm so ugly, but that's okay, 'cause so are you ...
We've broken our mirrors [Alt: We broke our mirrors]
Sunday morning is everyday for all I care ...
And I'm not scared
Light my candles, in a daze
'Cause I've found god

Yeah, yeah, yeah [6x]

I'm so lonely, but that's okay, I shaved my head ...
And I'm not sad
And just maybe I'm to blame for all I've heard ...
But I'm not sure
I'm so excited, I can't wait to meet you there ...
But I don't care
I'm so horny, but that's okay ...
My will is good

Yeah, yeah, yeah [6x]

[2x]
I like it - I'm not gonna crack
I miss you - I'm not gonna crack
I love you - I'm not gonna crack
I killed you - I'm not gonna crack

I'm so happy 'cause today
I've found my friends ...
They're in my head
I'm so ugly, but that's okay, 'cause so are you ...
We've broken our mirrors [Alt: We broke our mirrors]
Sunday morning is everyday for all I care ...
And I'm not scared
Light my candles in a daze ...
'Cause I've found god

Yeah, yeah, yeah [6x]

[2x]
I like it - I'm not gonna crack
I miss you - I'm not gonna crack
I love you - I'm not gonna crack
I killed you - I'm not gonna crack

Anonymous said... Best Blogger Tips

hey yoh ! Lets sing GuYz !

I was your mind, you were my, my enemy,
You were mine, I was your, your enemy,
You would mind, I was your, your enemy,
You were mine, I was was your en ... aaahh

You rang
Your ears rang

I was your mind, you were my, my enemy,
You were mine, I was your, your enemy,
You would mind, I was your, your enemy,
You were mine, I was was your ena ... aaahh

At night, the wishful goddess
At night, she'll wish the hardest
At night, the disco goddess
At night, the witch go gaaahhh!

I was your mind, you were my, my enemy,
You were mine, I was your, your enemy,
You would mind, I was your, your enemy,
You were mine, I was was your ena ...

Wishful goddess, at night
Wish the hardest, at night
Wishful goddess, at night
Wishful gaaahhh!

I was your mind, you were my, my enemy,
You were mine, I was your, your enemy,
You would mind, I was your, your enemy,
You were mine, I was was your ena!

At night, the wishful goddess
At night, she'll wish the hardest
At night, the disco goddess
At night, the itch so modest
At night, the crisco lochness
At night, a mouthful omelette
At sight, the fish full goblets
At night, the witch go gaaawd !!


zuko_rocket said... Best Blogger Tips

Gila ar... banyak nak mampus syiling

Anonymous said... Best Blogger Tips

Ko buat blog sendiri..
Nama blog..
Abah kau stress..
Tk suka kau Jgn baca bodo..
Buang masa kau jea..

Anonymous said... Best Blogger Tips

Ha!
menjaja blog dihalaman org lagi..
Usaha laa sendiri...
Asyik short cut jea..
Apa pon blog ko tk best..
ASG gak best..
Ada kebebasan bersuara..
Blog lain sehapus tapis komen...
Tak true..

Anonymous said... Best Blogger Tips

HahahahahaHahaaa...

Anonymous said... Best Blogger Tips

Grunge not dead!

Anonymous said... Best Blogger Tips

TREND: Wanita Melayu Pakai Sendat Tayang Diri Di Facebook
Kebodohan  #1

Pergi sekolah bertudung. Di tempat kerja pun bertudung. Kebanyakan masa dia bertudung
Apa yang bodohnya: Bila dalam bilik dia tanggal tudung, boring-boring dia pergi ambil kamera digital /kamera handphone, 'snap' gambar sendiri yang tak pakai tudung, lepas tu upload dalam Facebook atau blog peribadi. Dalam album online dia, secara sengaja telah memberi perbandingan percuma gambar dia bertudung dan tak bertudung, mana yang lebih cantik.

Kebodohan #2

Allah memang anugerahkan dia rezeki muka yang lawa. Ditambah pula dengan susuk tubuh yang cantik. Rezeki halal untuk suaminya yang sah suatu hari nanti, (bukan untuk ditayang-tayangkan) . Apa yang bodohnya: Mentang-mentang dia tahu dia perempuan lawa dan dia perasan ramai lelaki minat tengok dia. Dia mula jadi GEDIK iaitu menunjuk-nunjuk tarikan kecantikan dan kewanitaannya agar lelaki-lelaki lebih berminat melihatnya. Dia berani pakai baju sendat, jeans sendat dan fesyen Mulismiah pelik, selepas itu posing dalam gaya yang manja dan kemudian upload gambar-gambar tersebut dalam Facebook atau blog peribadi supaya ramai orang dapat tengok.

Anonymous said... Best Blogger Tips

Kebodohan #3

Muka yang comel dan lawa Allah anugerahkan kepada dia. Ramai lelaki yang melihat memang akan terpersona. Pakaiannya tidak sendat dan tidak seksi, tetapi masalahnya dia ialah gemar 'snap'sendiri gambar wajahnya yang comel cun itu dan di-upload ke dalam Facebook dan blog peribadi supaya ramai orang melihat. Mereka terlupa, lelaki-lelaki gatal pun tengok muka juga, mereka memang suka perempuan yang cantik dan comel, yang berwajah hodoh mereka tak ingin. Awas !

Kebodohan #4

Wanita Melayu Islam kategori ini adalah yang paling melampau dan juga paling hipokrit. Bertudung sebab nak pergi sekolah dan ke tempat kerja sahaja. Apa yang hipokritnya: Bila keluar jalan-jalan di bandar, dia buka tudung, pakai jeans sendat atau legging, baju sendat siap boleh nampak lurah buah dada. Pergi clubbing dan berparti sosial, lepas tu ambil gambar diri dalam keadaan begitu dan upload dalam Facebook dan blog peribadi supaya ramai orang tengok.


Kebodohan #5

Lelaki dan perempuan jika sudah berkahwin sudah halal pegang-pegang dan peluk-peluk. Itu memang diakui. Apa yang bodohnya:  Terdapat kes, suami isteri berposing bersama dalam keadaan manja bermesraan, pakaian si isteri pula sendat dan ketat. Jika diambil gambar tersebut untuk tatapan diri sendiri dan keluarga terdekat memang OK. Tetapi, ada juga pasangan yang gatal meng-upload gambar romantis mereka itu ke dalam Facebook dan blog. Kalau pakaian si isteri mengikut syariat, maka selamatlah, tetapi ini pula memakai baju sendat dan terdedah sana-sini. Jika stalker curi gambar itu,alamat kena fantasi lah !


Rumusan

Jika berbalik kepada Islam, Islam ternyata melarang wanita-wanita Islam bermegah-megah dengan daya tarikan seksual dan kecantikan yang mereka ada. Allah memberikan nikmat kecantikan wajah dan tubuh badan kepada wanita-wanita tertentu sebagai ujian kepada nafsu kaum lelaki dan juga ujian terhadap wanita-wanita terbabit. Ini kerana Allah mengarahkan wanita-wanita Islam agar memelihara aurat sepenuhnya dan memastikan kecantikan fizikal dirinya hanya dapat dinikmati dengan sangat seronok oleh lelaki yang halal baginya iaitu sang suami suatu hari nanti.

Menunjuk-nunjuk kecantikan, membawa padah kepada harga diri sendiri.

Anonymous said... Best Blogger Tips

U are the true Nirvana fans..
Keep it up..
Grunge not dead..

Anonymous said... Best Blogger Tips

PELIK: Ramai Wanita Melayu Rela Diri Dijadikan Bahan Untuk Onani Lelaki
Apakah reaksi spontan anda apabila mendengar pernyataan di bawah.
"Perempuan suka bila lelaki ghairah tengok dia."
Reaksi penulis: "Bodohnya....jika dalam dunia realiti mereka berharap sebegitu daripada insan-insan yang mempunyai zakar dan nafsu..."

Sekarang telah menular satu fenomena 'pemujaan diri sendiri' di kalangan anak-anak gadis Melayu Islam kita. Maksud mudahnya ialah kegemaran meng-upload gambar peribadi sendiri ke dalam laman sosial dan blog agar boleh dilihat ramai orang. Kadangkala gambar itu diselitkan pula kata-kata yang memuji kecomelan dan kecantikan diri sendiri. Berbekalkan wajah yang dianugerahkan Allah ayu dan cantik serta potongan badan yang memikat, mereka sedar akan ramai pengunjung terutamanya lelaki seronok menatap gambar mereka. Kesannya, anak-anak gadis ini rasa bangga diri dengan kecantikan fizikalnya. Akibatnya, mereka akan meng-upload lebih banyak gambar dengan aksi posing yang lebih menggoda.



(gambar contoh)

Malangnya, bagi anak-anak gadis Melayu Islam kita, trend 'pemujaan diri sendiri' adalah satu aktiviti suka-suka dan mendapatkan keseronokan semata-mata. Mereka tidak sedar akan bahaya apabila gambar-gambar cantik dan manja mereka di-upload secara bebas di ruang internet. Terdapat ramai lelaki gila seks, miang, mata keranjang dan stalker di luar sana yang setiap hari menyelongkar blog-blog kepunyaan perempuan dan akaun Facebook perempuan cantik, kemudian melihat foto-foto yang mencuci mata dan menaikkan nafsu mereka. Apabila mereka berminat dengan gambar-gambar tertentu, mereka akan 'save' ke dalam PC mereka untuk dilihat-lihat pada masa hadapan.

Ada akibat yang lebih teruk dan jijik dari itu semua. Majoriti lelaki mata keranjang ini kebarangkalian besar akan menggunakan gambar-gambar cantik, seksi dan manja anak-anak gadis Melayu Islam yang telah dicuri itu sebagai bahan rangsangan untuk *ber 'masturbasi'. Anda pasti tahu apa itu *'masturbasi', tidak perlu diterangkan. Bayangkan betapa murah dan hinanya harga diri anak-anak gadis dalam gambar yang telah dijadikan bahan cuci mata ini. Bagi lelaki-lelaki sedemikain, pakaian seksi tidak semestinya perlu, wajah yang comel dan lawa pun sudah cukup membuatkan mereka berfantasi liar.

Anonymous said... Best Blogger Tips

KOMEN LUCAH: Salah Lelaki Yang Komen Atau Salah Sendiri Kerana Pakai Seksi ?

















Bayangkan.

“Bodoh! Lelaki gatal! Mata keranjang!” Seorang perempuan menyumpah-nyumpah seorang lelaki. Kesian, lelaki itu dipersalahkan. Perempuan sering marah bila ada lelaki memandang mereka dengan muka yang bernafsu seperti seorang perogol yang tengah menunggu mangsanya. Kononnya lelaki semuanya bernafsu buaya. Tapi perempuan tak pernah fikir ke apa sebabnya lelaki jadi macam tu? Pernah tak lelaki jadi begitu bernafsu apabila melihat seorang perempuan yang memakai tudung yang besar dan menutup dada mereka? Pernah tak lelaki bernafsu melihat perempuan yang baju mereka agak longgar seperti jubah?

This is reality. Ramai aku tengok perempuan zaman sekarang pakai fesyen sendat, ketat, singkat dan jarang. Bukan aku nak kondem perempuan-perempuan tu semua. Tapi aku nak minta satu je. Please, for the sake of other men out there as well as for your safety, pakai la fesyen-fesyen yang lapang dan labuh sikit. Lelaki kalau dah ternampak buah dada perempuan yang montok, terus terang aku cakap aku memang akan terbayang gila-gila punya.

Aku tahu, lelaki patut menundukkan pandangan mereka dan mengelak daripada melihat benda-benda yang tak elok, tetapi tanggungjawab itu bukan ke atas lelaki saja. Perempuan juga mempunyai tanggungjawab dengan menjaga Aurat tubuh badan mereka dengan memakai fesyen yang sopan dan menutup aurat, barulah adil.

Anonymous said... Best Blogger Tips

AWAS: Awek Tudung Kontot
Kesalahan Perempuan Bertudung

KESALAHAN PERTAMA : Tutup aurat itu adalah dengan memakai tudung sahaja.

KESALAHAN KEDUA : Bertudung tetapi ber‘T-Shirt' berlengan pendek.

KESALAHAN KETIGA : Bertudung tetapi baju kurung/kebaya terbelah kainnya, nampak betis.

KESALAHAN KEEMPAT : Bertudung tetapi bajunya sendat, sempit dan nipis lalu memaparkan bahagian-bahagian tubuh yang menggoda nafsu lelaki.

Anonymous said... Best Blogger Tips

KESALAHAN KELIMA : Bertudung tetapi hanya memakainya di pejabat sahaja. Tidak bertudung di sekitar rumah, pasaraya dan sebagainya.

KESALAHAN KEENAM : Bertudung tetapi tudungnya dilempar ke belakang leher, lalu terdedahlah atas dadanya.

KESALAHAN KETUJUH : Bertudung tetapi dengan tudung yang amat nipis sehingga boleh diihat sanggul, leher, tengkuk dan dadanya.

KESALAHAN KELAPAN : Bertudung dan memakai kain tetapi menaiki motor sambil menayangkan kedua-dua betisnya sepanjang jalan.

Anonymous said... Best Blogger Tips

Ramai Melayu Ingat Dengan Bertudung Itu Sudah Cukup Tutup Aurat !


Bertudung sudah elok sopan dah..
Tetapi....bila duduk nampak seluar dalam !!
|
|
Itulah padah pakai baju tak cukup labuh !!
|
|
Yang kelakarnya..
Ada wanita yang cuba menarik-menarik bajunya ke bawah..
Kononnya cuba nak cover seluar dalam dia..
|
|
Sampai kiamat pun tak akan tertutup..
Sebab baju dia pakai tu memang singkat !!!
|

Tolonglah jaga aurat !!

Anonymous said... Best Blogger Tips

Ayah...Suami...Abang...Boyfren di luar sana,
Tolong NASIHAT dan PASTIKAN..
Perempuan di bawah jagaan anda..
Tidak mengamalkan trend memakai..
LEGGINGS dan JEANS SENDAT..
di khalayak awam..

Anonymous said... Best Blogger Tips

Nih kalo bg indon yg kira... mesti x cukup 1/2 nih... semua kebas anta balik indon... lol

Anonymous said... Best Blogger Tips

Hahahahahahah...
Betul2...

Anonymous said... Best Blogger Tips

key mug cow~
abah kau!

Anonymous said... Best Blogger Tips

gapo tak pakai mesin kira duit syiling.....???

Anonymous said... Best Blogger Tips

gapo tak pakai mesin sbb kejadian ni berlaku di Kelantan, org Kelantan semua bangang tak reti guna mesin~
abah demo makei tahik!

Anonymous said... Best Blogger Tips

Sudahkah anda berselawat ke atas kote bangla, anon abah engkau pada hari ini??
Sudahkah anda berselawat ke atas kote bangla, anon abah engkau pada hari ini??
Sudahkah anda berselawat ke atas kote bangla, anon abah engkau pada hari ini??

Anonymous said... Best Blogger Tips

Komen yg kedua tu...kau yang bangang...Idiot

Anonymous said... Best Blogger Tips

burik mok

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...