Utama

Utama 2

Geng Stress

Kongsikan Entri Kami

Wednesday, 28 August 2013

Serius : Apabila Burger Digabungkan Dengan Pizza Menghasilkan Hidangan Baru (4 Gambar)

Apabila Burger Digabungkan Dengan Pizza Menghasilkan Hidangan Baru.
Di Jepun, ramai yang menyatakan yang mereka tidak mampu pilih antara burger atau piza untuk dimakan. Jadi satu hidangan baru telah diperkenalkan untuk menggabungkan kedua-dua makan tersebut dan dipanggil Megaburgerpizza.Megaburgerpizza ini telah mulai dijual di Pizza Little PArty Kyoto dengan harga RM80. 

15 comments:

Anonymous said... Best Blogger Tips

cedap

Mandi Mayat BLOG Mengingatkan MATI said... Best Blogger Tips

selamat pagi

Anonymous said... Best Blogger Tips

Lelaki sungguh prihatin dengan organ seksual mereka. Berikutan sikap semula jadi itu, mereka mudah berasa bimbang apabila mendapati organ seksual berbeza berbanding sebelumnya.
Antara yang kerap diper soalkan ialah mengenai warna air mani. Mereka akan berpendapat setiap kali berlaku perubahan pada warna cecair mengandungi sperma itu bermakna mereka sudah dijangkiti penyakit kelamin. Bagaimanapun, tidak semua perubahan air mani mempunyai kaitan dengan penyakit seks.

Di dalam dunia perubatan sakit tuan, warna air mani tertakluk kepada cecair yang banyak keluar daripada pundi yang terbabit menghasilkan air mani.
Seseorang lelaki akan menghasilkan antara dua hingga enam mililiter (ml) air mani setiap kali ejakulasi. Warna sebenar air mani adalah putih kelabu( whitish grey) dan likat. Bagaimanapun, bentuk, kepekatan dan warna air mani bergantung kepada frekuensi seseorang mengalami ejakulasi, diet yang diambil dan keadaan kesihatan secara umum.
Jika ia berwarna kekuningan, kemung kinan besar banyak cairan keluar daripada pundi seminal dan jika ia kelihatan kelabu putih, itu bermakna banyak cecair datang daripada pundi prostat.
Jika warna kelihatan ‘koko’ pula, ia menunjukkan ada kandungan darah dalam air mani dan mungkin petanda jangkitan dalam pundi prostat. Kadangkala air mani kekuningan menjadi petanda jangkitan kepada pundi prostat.
Bagaimanapun, semua perkara di atas perlu mendapat kepastian dan tidak sekadar melihat perubahan yang berlaku. Sebaiknya bertemu dan menjalani rawatan doktor untuk kepastian. Ini kerana, tidak semua penyakit kelamin berasaskan seks, sebaliknya boleh berlaku disebabkan kerosakan kepada beberapa pundi yang penting di dalam dunia seksualiti lelaki.

Anonymous said... Best Blogger Tips

bangang mane yg post atas ni

Anonymous said... Best Blogger Tips

Dia dh tk tau nk komen apa dah tu..
Tk terkata..
Hahahaha..
So copy paste article laa...

Anonymous said... Best Blogger Tips

pasni aku akan cipta.. nasi lemak ngan kari babi... melayu mesti suka... seinggit 20 sen je aku jual.. murah kan..

Anonymous said... Best Blogger Tips

lahanat ats aku ni...
nk report polis

Anonymous said... Best Blogger Tips

mohon hantar bangla pulang ke negara asal..... pencemaran bau

Anonymous said... Best Blogger Tips

Mesti yg jual tu abah kau...
Kalau dh makan babi tu...mmg laa...mcm Haram perangai...

Anonymous said... Best Blogger Tips

Malaysia nie dh terlalu bnyk pendatang tanpa izin...
Tk tau laa...apa nk jadi...
Negro laa
Bangla laa
Indon laa
Myanmar laa
Rohingya punya pelarian laa
Mmg "truly Asia"
Vietnam laa..

Marou Apple Hijau said... Best Blogger Tips

pizza hut tak nak try copy paste ke?


Entri Baru Je Update : Buat Sendiri Oreo Milkshake Crunchy

Anonymous said... Best Blogger Tips

copy paste piza kat buntot abah kau la lahanat!
kau ni gay agaknya!

Anonymous said... Best Blogger Tips

spa yg ckp nk buat nasi kari babi tu??ko cri psl eh???ke ko yg suka mkn babi??oops lupa,mybe ko nie babi kot

Anonymous said... Best Blogger Tips

@Anonymous
haha,bangsa ko kot yg babi??

Anonymous said... Best Blogger Tips

Doomcops laa korang nie..Doomcops tu maksudnya bodoh laa..korang nie..makanan je pun nak kecoh ke? >:( Kan sedap tu..korang nie kan..aku bagi korang makan paku karang ha !!! Doomcops - Doomcops !!!!

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...