Utama

Utama 2

Geng Stress

Kongsikan Entri Kami

Saturday, 31 August 2013

WTF : Penjara Mini El Salvador Yang Begitu Menyedihkan (12 Gambar)

Penjara Mini El Salvador Yang Begitu Menyedihkan.
Penjara ini telah dihasilkan untuk menempatkan banduan selama 72 jam. Namun ramai ahli geng MS-13 dan M18 telah tinggal di dalam penjara ini untuk berbulan dan bertahun. Memang menyedihkan dengan keadaan penjara ini tetapi sekurang-kurangnya mereka tidak dibunuh di jalanan dan masih boleh hidup untuk sementara waktu. 

27 comments:

lynnda77 said... Best Blogger Tips

1st!bwh aku loser ass dickheads!

Anonymous said... Best Blogger Tips

1st atas aku kempunan penis bangla....keji tol ko ni

Anonymous said... Best Blogger Tips

1st ialah seekor bangang yg lahanat abah dia!

Anonymous said... Best Blogger Tips

kami syang awek kelantan..... putih gebu


Anonymous said... Best Blogger Tips

biar klit glap asalkn hati bersih

Anonymous said... Best Blogger Tips

Awek kelantan kaki kikis...
Penipu...
Putih tp hati hitam..
Sudah laa...

Anonymous said... Best Blogger Tips

U are such an idiotic loser..
So phetatic...
Your father...
Hahahaha...
Puiiihhh...

Anonymous said... Best Blogger Tips

Ntah biar laa...
Kulit hitam..
Asalkan hati suci..& bersih..
Awek kelantan pakai tudung..tp pakai legging..
Haram kau tau tak..
Bodo...

Anonymous said... Best Blogger Tips

TREND: Wanita Melayu Pakai Sendat Tayang Diri Di Facebook
Kebodohan  #1

Pergi sekolah bertudung. Di tempat kerja pun bertudung. Kebanyakan masa dia bertudung
Apa yang bodohnya: Bila dalam bilik dia tanggal tudung, boring-boring dia pergi ambil kamera digital /kamera handphone, 'snap' gambar sendiri yang tak pakai tudung, lepas tu upload dalam Facebook atau blog peribadi. Dalam album online dia, secara sengaja telah memberi perbandingan percuma gambar dia bertudung dan tak bertudung, mana yang lebih cantik.

Kebodohan #2

Allah memang anugerahkan dia rezeki muka yang lawa. Ditambah pula dengan susuk tubuh yang cantik. Rezeki halal untuk suaminya yang sah suatu hari nanti, (bukan untuk ditayang-tayangkan) . Apa yang bodohnya: Mentang-mentang dia tahu dia perempuan lawa dan dia perasan ramai lelaki minat tengok dia. Dia mula jadi GEDIK iaitu menunjuk-nunjuk tarikan kecantikan dan kewanitaannya agar lelaki-lelaki lebih berminat melihatnya. Dia berani pakai baju sendat, jeans sendat dan fesyen Mulismiah pelik, selepas itu posing dalam gaya yang manja dan kemudian upload gambar-gambar tersebut dalam Facebook atau blog peribadi supaya ramai orang dapat tengok.

Anonymous said... Best Blogger Tips

Disyorkan kepada Kerajaan tuk buat penjara mcm nih tuk Indon, bangla, pakistan n filipino... jimat kos... duit lebih tu leh bg rakyat... membazir je letak dieorg selesa... x pun... tembak mati je semua pendatang haram...

lynnda77 said... Best Blogger Tips

Eja petathic pun salah...nk ckp aku pethatic...u r a petathic piece of shit..ur mom and dad are pigs...rot in hell...

Anonymous said... Best Blogger Tips

Hahahaha...
Betul2...
Betul ckp ko..

Anonymous said... Best Blogger Tips

Bodoh..
Ko laa salah eja..
Baghal...
Org tk Sesat diri tu bodoh..
Mmg Susah...
Apa nk buat..
Makan taik org kelantan banyak sgt..
Nie laa jadi Nye..

Anonymous said... Best Blogger Tips

Lynnda77...
U are son of a fat pig..
Fuck u bitch..
U &your father such an idiotic pig..

Anonymous said... Best Blogger Tips

Lynnda 77..
Is a total loser..
She being Fuck by her father everyday since she was born..
Shut the Fuck up...
Hooker...

Anonymous said... Best Blogger Tips

Lynndaa77 is a stupid blondie..
Sucking niggas dick everyday..
Stupid Hooker..

Anonymous said... Best Blogger Tips

Lynnds77 is a idiotic milf...

Anonymous said... Best Blogger Tips

Lynnda77 is a retarded Hooker..
Please look over your self..
Before calling somebody stupid..
U dirty fucking retarded stupid bitch..
Go get your self a dictionary..
Stupid Hooker..

Anonymous said... Best Blogger Tips

What's wrong with you..
Is just an typographical error..
You stupid moron..
Ok, I spell it out for you..
How to spell..it..correctly..
PATHETIC..
IS IT OKAY FOR YOU..
Are you happy right now...
Shut the Fuck up..
Dirty biatch..

Anonymous said... Best Blogger Tips

anon 21:49 gi mampos dgn spelling bugima kau tu!
key mug cow~
suruh abah kau spell "core tare are bah cow"!

Anonymous said... Best Blogger Tips

kelantan...pengotor

LYNNDA77 said... Best Blogger Tips

Pergh!popularnya aku bila ada org gduh psl aku...apa2 halpun ur all gonna be my sex slave...ur gonna lick my pussyshits under my foot stool...bow 2 me ur all fuckin' fags!

Anonymous said... Best Blogger Tips

lndaa77 ko budget pussy ko sdap..... ko ktageh seks smpai penis kucig pun ko jilat

Anonymous said... Best Blogger Tips

Korang jgn tertipu ngan linda77 tu... die tu bapuk tgh cari modal nak kerat kemaluannya... tu die pancing korang... muka jantan pecah rumah dooohh

Anonymous said... Best Blogger Tips

linda sayang! ABAH KAU LAHANAT! BUGIMA MAK KAW~
abah kau!

Anonymous said... Best Blogger Tips

Fucking bloody ass hole.....

Anonymous said... Best Blogger Tips

Sudahkah anda berselawat ke atas kote bangla, anon abah engkau pada hari ini??
Sudahkah anda berselawat ke atas kote bangla, anon abah engkau pada hari ini??
Sudahkah anda berselawat ke atas kote bangla, anon abah engkau pada hari ini??

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...