Utama

Utama 2

Geng Stress

Kongsikan Entri Kami

Tuesday, 27 August 2013

Serius : [Video] Rakaman CCTV Rompakan Di BH Petrol Jalan Gasing


Rompakan sekarang ni senang je. Masuk stesen minyak pastu buat2 nak beli barang. Then trus masuk kaunter rompak duit. Kejadian berlaku kat stesen minyak BHP Jalan Gasing, Petaling Jaya. Ish2.. mesti cuak gler cashier stesen minyak tu.. syukurlah Malaysia masih aman...


Sumber : Here

12 comments:

Anonymous said... Best Blogger Tips

sape yang curik tu die anak haram jadah.

Anonymous said... Best Blogger Tips

ni rompak la bongok! bukan curik!
abah kau la!

Anonymous said... Best Blogger Tips

Tambi sial

Anonymous said... Best Blogger Tips

syukur..malaysia masih aman...

Anonymous said... Best Blogger Tips

terima kasih kerajaan malaysia kerana menjaga kami rakyat banglasia dari kejadian jenayah, terima kasih kerana telah berjaya mendidik kami anak bangsa menjadi hamba Allah yang beriman dan bertaqwa dan takutkan neraka Allah dan cintakan syurga Allah,,,,,,, PUUIH

Anonymous said... Best Blogger Tips

taknak duk Meleysia berambus la bangang!
abah kau tongong!

Anonymous said... Best Blogger Tips

Mak ko main ngan tambi,lahir lah ko srbagai anak haram...pukimaknya punya melayu sial,main ngan anak sendiri...nak niaga tak pandai,pastu sibuk kacau cina niaga...konon nak boikot niaga cinalah...fuck all malay bastards..

Anonymous said... Best Blogger Tips

apasallah cashier tu, tak belasah penyamun tu! tak pasal-pasal, penyamun tu sapu bersih semua duit, siap tapau dengan plastik lagi!

P.Preity Petry said... Best Blogger Tips

aku pernah kerja jadik cashier kat beberapa setesen minyak termasuk BHP. Biasanya manager akan bagi tau kalau ada rompakan jangan jadik hero. Bagi jer apa yang perompak tu nak. Duit dalam mesin mesti tak lebih RM300. Kalau 7-11 tak lebih RM200. Jika wang yang dirompak RM500. BHP cover RM300 dan selebihnya cashier kena tanggung.

Anonymous said... Best Blogger Tips

mohon jangan hidupkan api perkauman kat sini... yg berniaga tu melayu... perompak pun melayu... biar dorang mampus...

hahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahaahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahaahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahaha

Anonymous said... Best Blogger Tips

melayu rompak melayu takpe asalkan abah kau mati pucuk!
funeks abah kau !

Anonymous said... Best Blogger Tips

syukurla Malaysia masih aman???abistu PJ bkn kt Malaysia ke..bangang pny admin..

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...