Utama

Utama 2

Geng Stress

Kongsikan Entri Kami

Saturday, 16 February 2013

Serius : Bateri Berkuasa Nuklear Yang Dapat Bertahan Hingga 20 Tahun (3 Gambar)


Batteri ini adalah sebesar ibu jari yang direka khas untuk pacemaker, sensor dan implant. Pada masa sekarang, bateri nano-tritium boleh didapati di dalam papan tanda, jam tangan, dan glow stick. 



Sumber : Here

9 comments:

Anonymous said... Best Blogger Tips

tukaq kerajaan

AHMAD said... Best Blogger Tips

x lepas masuk malaysia benda ni, nanti kena demo oleh perhimpunan hijau........

Anonymous said... Best Blogger Tips

Aku ada baik untuk askar.. Apa kata buat peluru dari nuklear? Coz peleru lmbt habis..

Anonymous said... Best Blogger Tips

BR1M - baucer rasuah 1 malaysia..
tukaq kerajaan

mazeer mohamad said... Best Blogger Tips

bagus. tapi, efek dia kita kena pertimbangkan.

LAKI-BINI:NAFKAH BATIN TERABAI KERANA GADIS VIETNAM!
SADIS:ARTIS CANTIK MINUM AIR KENCING SENDIRI!
PELIK:HIMPUNAN GAMBAR PELIK YANG JARANG ANDA LIHAT!

Prince of Noob said... Best Blogger Tips

bateri ni tak boleh jatuh, kalau jatuh habis meletup

Anonymous said... Best Blogger Tips

itu sebab ko tengok cerita terminator "rise of the machine" kan! pengaruh filem betul.

naim harun said... Best Blogger Tips

Aku sokong tukaq kerajaan. Tukar kerajaan Selangor, kedah, kelantan dan pulau pinang. :)

Anonymous said... Best Blogger Tips

Kaki umngok ni...dah boring ngn bn la

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...