Utama

Utama 2

Geng Stress

Kongsikan Entri Kami

Thursday, 14 February 2013

Berita : [Video] Remaja Tingkatan 1 Ditangkap Khalwat Dengan Gadis 20 Tahun


KUALA LUMPUR: "Duit saya sudah habis, tidak dapat balik rumah, sebab itu terpaksa tidur dengan kakak," kata seorang remaja lelaki mengaku berusia 13 tahun yang dicekup ketika berdua-duaan bersama seorang gadis yang didakwa saudara kandung dalam bilik sebuah hotel bajet di ibu negara, awal pagi tadi.

Bagaimanapun ketika ditanya penguat kuasa, remaja berkenaan menukar pula kenyataannya dengan mengatakan gadis berusia 20 tahun itu adalah teman wanita abangnya dan mereka terpaksa tidur bersama kerana tidak dapat menghubungi keluarga.

Pasangan berkenaan antara 10 yang ditahan dalam operasi cegah maksiat sempena hari kekasih yang dijalankan penguat kuasa Jabatan Agama Wilayah Persekutuan (Jawi) di sekitar ibu kota bermula jam 11 malam semalam sehingga 5 pagi tadi.

Kesemua yang ditahan berusia 13 hingga 50 tahun dan disiasat di bawah Akta Kesalahan Jenayah Syariah 1997 yang membawa hukuman denda dan penjara jika sabit kesalahan.

Selain pemeriksaan hotel bajet, 60 penguat kuasa Jawi turut melakukan rondaan di sekitar Taman Tasik Titiwangsa dan mengeluarkan notis hadir untuk sesi kaunseling kepada tiga pasangan yang didapati berkelakuan tidak sopan di khalayak ramai.

Operasi diketuai Ketua Pegawai Penguatkuasa Jawi, Wan Jaafar Wan Ahmad dan Pegawai Perhubungan Awam Kanan, Tuan Asmawi Tuan Umar.



p/s : 13 dengan 20 tu.. 

Sumber : Here

27 comments:

Anonymous said... Best Blogger Tips

hehehe..balik2 hotel bajet dgn tepi tasek...
kat disco club segala tanak masuk serbu ke?

Anonymous said... Best Blogger Tips

alahai baru umur 13, batang pon x cukup keras lagi bulu baru nk tumbuh dh mengatal...

Anonymous said... Best Blogger Tips

siakk la! aku yg umur 22 ni pon still 4ever alone, hak yg 13 dh siap check in bagai !!
wahh kejamnya dunia terhadap diriku

Anonymous said... Best Blogger Tips

K

Anonymous said... Best Blogger Tips

Tukar kerajaan pru 13 ini

Anonymous said... Best Blogger Tips

sekurang2nya ada usaha nk halang kegiatan ni...ko pulak, apa yg ko dh buat utk halang mende ni?

Anonymous said... Best Blogger Tips

salah bn ni
tukaq kerajaan

Anonymous said... Best Blogger Tips

Jawi...
g la cek kat tempat2 high class sket...lagi banyak korang bole cekup..confirm..
hotel bajet....tasik...hehe...comel sangat..

Anonymous said... Best Blogger Tips

..apalak kena menhgena dengan BN..kalo nak baik ko kena sokong DAP ke??? Buka minda tu sikit oii..Ini sume takde kena mengena dgn politik..

mr.fapson said... Best Blogger Tips

a'ah balik2 hotel bajet pastu tasik.....
cuba la g tempat lain....bosan la~~~~

Anonymous said... Best Blogger Tips

ni salah pok nik,
tukaq kerajaan kelantan

mazeer mohamad said... Best Blogger Tips

makkk aihhh..

giler la!

18SX:GADIS MELAYU HAMIL ANAK NEGRO!
WOW:HIMPUNAN GAMBAR NGERI YANG MENGGEMPARKAN DUNIA!
PANAS:AKSI GERSANG PEMBACA BERITA SUKAN ASTRO AWANI?

Anonymous said... Best Blogger Tips

mane video nih??

Anonymous said... Best Blogger Tips

Bn la pnya keja nie
R u ready 4 be end
NOoo¤o...

Anonymous said... Best Blogger Tips

slh bn sume ni..kat kl lak tu..biase la..tmpt2 kerajaan n sarang2 maksiat..
tukaq kerajaan

jack ham said... Best Blogger Tips

tu pasal kena laksanakan HUKUM HUDUD...
tuka kerajaan!!!

Anonymous said... Best Blogger Tips

salah bn sbb xnak laksanakan hukum hudud..tukaq kerajaan..

Anonymous said... Best Blogger Tips

salah bn..salah umnooo

Anonymous said... Best Blogger Tips

Sangap gler budak pmpuan tu.budak kcik 13 taun pun die nk rogol...hahahaa!! asal bole...

Anonymous said... Best Blogger Tips

aku ari2 main ngn awek aku kat umah,...syok je xde org kaco...

Anonymous said... Best Blogger Tips

kt kl mane hotel clear nak check in???...

Anonymous said... Best Blogger Tips

tukaq kerajaan

Anonymous said... Best Blogger Tips

a,ah supaye sng ko nk melancap kn mr fapson , membesokan lagi kote ko yg loyot tuhh bodo

spoiled said... Best Blogger Tips

@Anonymous sumpah lawak dol ayat kau.. bwahahahaha!!!

Anonymous said... Best Blogger Tips

hari valentine je nak cekup? hari biasa xde plak korang nak cekup kan?? sblom jatuh hukum..check la bukti..
ni nak nama je lbih..

Sh'eng Ooi said... Best Blogger Tips

Hukum Hudud orang Islam perlu dilaksanakan di Malaysia. Tapi kerajaan tak mahu Hudud. Sangat malu dengan kerajaan konon orang Islam!

Anonymous said... Best Blogger Tips

my sister hot friend ;DD

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...