Utama

Utama 2

Geng Stress

Kongsikan Entri Kami

Sunday, 10 February 2013

Cute : Memerang Tidur Berpegangan Tangan Di Atas Air (3 Gambar)

Jom layan gambar memerang tidur sambil berpegangan tangan (kaki) di atas ari. cute gler beb..


p/s : Diorang taknak terpisah dihanyutkan air ketika tidur... 

Sumber : Here

15 comments:

Faiz Faez said... Best Blogger Tips

hebat

Anonymous said... Best Blogger Tips

ni semua salah dap
tuka kerajaan penang

mazeer mohamad said... Best Blogger Tips

ala tomey2..

hehe!

WOW:TANDA-TANDA WANITA SEDANG TERANGSANG!
18SX:KISAH MALAM PERTAMA 3 BERADIK!
HOT:REMAJA MELAYU BERBANGGA MENEGUK ARAK!

apahell said... Best Blogger Tips

Comeyyy je..
Try Tengok Budak CUTE Sini

Anonymous said... Best Blogger Tips

ksian memerang tu takut..ni sbb bn memerintah la ni..
tukaq kerajaan

Anonymous said... Best Blogger Tips

memerang takut sbb hkr hari tu
bajet nk kumpul ramai2 .. stakat muat satu stadium, sparuh stadium je kerahan orang dari penang, kelantan.. waklakakakaakaka

Anonymous said... Best Blogger Tips

haha..tgk sinar la bro..tgk utusan mmg la satu stadium je..dlm sinar melimpah la org..drpd bn tkut nk buat perhimpunan sbb cnfrm2 xde org nk pgi..klau ade pn yg kne byr je cam ko..hahahahahahahaha..

Anonymous said... Best Blogger Tips

utusan meloya..tv3 suku..boikot

Florence A. Jefferson said... Best Blogger Tips

Apa kaitannya dengan hal politik ? Apa kaitannya post ini dengan BN & DAP ? Boleh tak jangan post pasal tukar kerajaan dan politik lagi . Kalau nak membahaskan ttg isu politik , maaf, di sini bukan tempatnya !!!1

Anonymous said... Best Blogger Tips

@Florence A. Jefferson

Setuju! jangan layan mereka ni. Semua jenis suka layan perasaan dan jadikan apa jua ruang kosong komen, duk cakap fasal politik.
Please come ON la. Cuba hormat orang lain punya pos. Mentaliti rendah betul!

Anonymous said... Best Blogger Tips

Admin. Nak tanya sikit. Boleh filter tak comment berbaur kebencian yg takde kaitan dgn artikel? Kami pembaca2 masuk ke blog ni nak merehatkan minda, bukan nak sakit kepala baca komen2 politik ni.
Itupun kalau admin tak mahu pembaca lari lah.

jack ham said... Best Blogger Tips

are you ready for BE END???noooooooooo....ahahaha

Julie Fasha said... Best Blogger Tips

comel nyer...baru aku tau...cam nie rupa nya memerang tido...ehhhe :)

Anonymous said... Best Blogger Tips

setuju..jgn bagi malaun politik kat blog ni. lagi stress giler klau ada psl politik la..perkauman la.. kenegerian la.. ni semua poyo!! tlng la admin.

Anonymous said... Best Blogger Tips

ini semua salah bn..
tukaq kerajaan..

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...