Utama

Utama 2

Geng Stress

Kongsikan Entri Kami

Sunday, 10 February 2013

Salute : "Guevara", Sniper Wanita Penentang Rejim Basyar Di Syria (6 Gambar)


Seorang wanita yang diberi gelaran Guevara semakin dikenali di Syria kerana menjadi sniper bagi pihak penentang tentera Syria. Beliau yang merupakan seorang guru Bahasa Inggeris nekad untuk menjadi seorang Sniper di Aleppo, Syria setelah dua orang anaknya telah dibunuh oleh tentera Basyar tahun lepas.Beliau telah bersumpah untuk menuntut bela ke atas kematian anak-anaknya.


p/s : Salute to the max!! 

Sumber : Here

33 comments:

Anonymous said... Best Blogger Tips

1st???

Anonymous said... Best Blogger Tips

salute...bukan senang 2..nk jd gak Sniper..tembak puak2 syiah yg celaka 2....

Anonymous said... Best Blogger Tips

ni semua salah dap
tuka kerajaan penang

Anonymous said... Best Blogger Tips

ni semua salah dap
tuka kerajaan penang

Anonymous said... Best Blogger Tips

ni semua salah dap
tuka kerajaan penang

Anonymous said... Best Blogger Tips

nie bkan slah dap...bukan salah kerajaan...salah puak2 syiah gila nk bunuh smua org islam-sunni di syria...nie bukan hal politik...tp agama...jgn bodo anon 13:33

saipuddin jalis said... Best Blogger Tips

per la korang ni dap ler pkr tah2 per2 laa..dah ler dasat penakut..org m'sia ni nama jer lelaki tp bacul ngalah kn pondan..semangat pd cakap2 kosong kedai kopi jer..puihh...

Anonymous said... Best Blogger Tips

betul-betul politik umno

f i k r i f a d z i l said... Best Blogger Tips
This comment has been removed by the author.
f i k r i f a d z i l said... Best Blogger Tips

what can i say? religion of peace...

Anti-Big Mama Badak said... Best Blogger Tips

INI SALAH UMNO!!! Percayalah cakap aku, klau umno x memerintah, tak mungkin terjadi perang saudara di syria! Umno punca tercetusnya perang saudara di syria! Klau umno x perintah malaysia, mungkin basyar dapat memerintah syria dengan aman! Gara2 umno bodoh, pemberontak syria mula mengganas dan membunuh penduduk syria!! Pemberontak syria tanpa belas kasihan merogol dan menyeksa wanita!! Umno cuma tengok je???!! Bodoh umno x buat apa2!!! Dasar setan!! Umno pengganas macam pemberontak syria!!! Hancur umno!! Hancur pemberontak syria!! Hidup Basyar!!! Hidup Allah!!! Allahuakbar!!!

Anonymous said... Best Blogger Tips

fikri fadzil sebenarnya adalah seorang non muslim.....tetapi menyamar jadi muslim dan letak nama muslim......maybe nama classmate dia............don't take it seriously, dia x tahu apa2 mengenai islam.....kasihan dia.......jangan marah dia.....

btw, budak atas ni pehal? apa kaitan dengan umno??

f i k r i f a d z i l said... Best Blogger Tips

mengkafirkan saudara semuslim... baguslah tu. aku cakap bende betul kan?

Anonymous said... Best Blogger Tips

Anti-Big Mama Badak bahasa cantekkkkkkk!!!!!!!!sopan je!inilah pewaris bangsa di Malaysia!

Anonymous said... Best Blogger Tips

fikri fadzil, klau kau muslim kenapa kau hina agama kau sendiri? membabi buta kau tuduh agama kau sendiri......mungkin dalam ic kau muslim, tapi ilmu belum cukup......pergi cari ustaz, belajar bnyak2 ilmu agama....suka sangat buat statement macam budak2......sampaikan org ingat kau ni kafir.....

AHMAD said... Best Blogger Tips

fikri fadzil tu nmpak sangat non-muslim.........guna nama 'fikri fadzil' tapi hakikatnya bukan muslim........penakut.....klau berani guna nama sebenar la woi...

Anonymous said... Best Blogger Tips

Anti-Big Mama Badak ==>>nmpak sgt ko ni syiah..klu ko hentam UMNO ak xkisah..tp ko kutuk rkyat syria..y jd pemberontak tu rkyat syria..bongok btl la ko ni..y byk mmbunuh dan merogol semua askar2 basyar dn geng2 syiah laknatullah..bodoh betul..

mazeer mohamad said... Best Blogger Tips
This comment has been removed by the author.
mazeer mohamad said... Best Blogger Tips

nice.

WOW:TANDA-TANDA WANITA SEDANG TERANGSANG!
18SX:KISAH MALAM PERTAMA 3 BERADIK!
HOT:REMAJA MELAYU BERBANGGA MENEGUK ARAK!

apahell said... Best Blogger Tips

Semoga Mujahidin Menemui Kemenangan
Abu Hamza, Sniper Mijahidin Menemui Syahid

Anonymous said... Best Blogger Tips

slalu men sniper dlm game je..

Anonymous said... Best Blogger Tips

anti big mama x dapat mamam susu dari big mama
Jangan majuk aaa, nanti big mama datang bawak susu

Anonymous said... Best Blogger Tips

lancap dulu ......

Anonymous said... Best Blogger Tips

Geng pas la ni syiah. Mule2 bedemo cm bersih lme2 men bom

Anonymous said... Best Blogger Tips

Hehehe...x blajar PAI la ni..x.taw ea maksud.syiah?malunye jd.ko ni..lalala~

Anonymous said... Best Blogger Tips

Comel gak minah ni kan...Body pun ok gak ehhehe

Anonymous said... Best Blogger Tips

Bro anon 16:19.mmg dasar manusia bodo mcm dia ni suka ckp ja.alih2 dia ni lagi truk dari yahudi syiah.ini ka muslim?tah2 anak haram.anak tong sampah.mati la laid bagus dia ni.kalao d biar hidup,bikin susa saja.

jack ham said... Best Blogger Tips

aku harap rosmah pn lh jd cam tu....ahahaha tp boleh ke die masuk celah2 lubang bangunan ekk....ahahah

Anonymous said... Best Blogger Tips

Baju tak muat hahahahaha....nanti dia tersekat sape nak tolong?bomba kot

Anonymous said... Best Blogger Tips

jangan jadi golongan yang bersengkonkol dengan golongan munafik iaitu puak syiah laknatullah..tiada tempat glgn ini di syurga..

Anonymous said... Best Blogger Tips

@f i k r i f a d z i l

f i k r i f a d z i l, seseorang itu boleh jatuh kafir dari ucapan, pemikiran, dan perbuatan mereka. Harap maklum...

Dari Perbuatan anda menulis Ucapan2 anda telah menunjukkan Pemikiran tak Islami... Yg sekaligus telah menzahirkan anda sebagai penentang Islam...

Anonymous said... Best Blogger Tips

mohon makcik ni datang malaysia tembak mampus penjenayah yg menyamun malah merogol pulak mangsanya dalam rumah sendiri :(
tak dapat bayangkan trauma seumur hidup yg dihadapi.




-ameba

Anonymous said... Best Blogger Tips

ini semua salah bn..
tukaq kerajaan..

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...