Utama

Utama 2

Geng Stress

Kongsikan Entri Kami

Thursday, 14 February 2013

Kaya : Mansion Berharga $12 Juta Milik Rihanna Di Pacific Palisades (10 Gambar)


Rihanna baru sahaja membeli sebuah rumah mewah di Pacific Palisades, Los Angeles dengan harga 12 Juta Dolar. Sementara itu, pada Christmas yang lepas, Jay Z telah menghadiahkan sebuah kereta Porsche berharga $160,000 kepadanya.Btw, Jay Z hadiahkan Rihanna kereta Porsche tu sbb dia manager Rihanna. Bukan sebab diorang kapel. Rihanna merupakan artis di bawah record label Roc Nation kepunyaan Jay Z. 


p/s : Kaya dengan Iman dan Taqwa lebih baik dari kaya harta.. 

Sumber : Here

15 comments:

bukhairy said... Best Blogger Tips

btoi kate admin

Anonymous said... Best Blogger Tips

first

Fyqa said... Best Blogger Tips

jay z belikan keter?? diorg kapel ke?

Anonymous said... Best Blogger Tips

ala,umah menteri bn sorg tu kan ade cmni gak..
tukaq kerajaan

Anonymous said... Best Blogger Tips

jay z dengan rihanna??bukan chris brown ka??
jay z kan dengan beyonce kan....
salah info ktk ya admin....

Mieza Jhaa K said... Best Blogger Tips

Wau..dashat!

Anonymous said... Best Blogger Tips

admin tak mampu, pastu jeles..

Dicky Ah Pui said... Best Blogger Tips

jay-z tu boss dye..nrmal ank boss hadiah keta ngan pkerja dye..bangang haii

ali said... Best Blogger Tips

Lg bagus kaya iman dgn harta.

Anonymous said... Best Blogger Tips

bukan boleh bawak dlm kubur

mazeer mohamad said... Best Blogger Tips

kaya giler... tahniah lerr..

NGERI: Remaja Gila Seks Mati Selepas Melancap 40 Kali Sehari!
OMG: REMAJA POTONG KEMALUAN KERANA SERING EREKSI!
SADIS: GAGAL BERSETUBUH KERANA ZAKAR TERLALU BESAR!

Anonymous said... Best Blogger Tips

aku punya mansion 13.1 juta, yee, aku mahal 1 juta dari dia.

Anonymous said... Best Blogger Tips

ooooooo umno pencacai

Anonymous said... Best Blogger Tips

bole copy paste ni, bape bajet nk buat cmni kt Mesia, sape2 arkitek bole assume bajet, kalu lebe 12jota proceed, kalo kurang x yahle, wat malu dgn Rihanna na na na

Anonymous said... Best Blogger Tips

haih bengap2 sape yg ckp pasal rihanna n jayz-z tu kapel.. kalau x tau diam sudah..

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...