Utama

Utama 2

Geng Stress

Kongsikan Entri Kami

Friday, 25 January 2013

WTF : Hadiah Buatan Jepun Yang Pelik Untuk Forever Alone (5 Gambar)

Hadiah Buatan Jepun Yang Pelik Untuk Forever Alone.
Bila tengok tak pasti apa gunanya benda ini tetapi lepas baca baru tahu. Memang alat yang WTF dan pelik kegunaannya. Entah macam mana orang Jepun boleh ada idea ini. 

21 comments:

Anonymous said... Best Blogger Tips

1st.. wooohooooo!!!!!!! enjoy to the max ah gini..

asha azizan said... Best Blogger Tips

herang aku

Anonymous said... Best Blogger Tips

bestnya, nak satu!

Anonymous said... Best Blogger Tips

calling mr fapson. calling mr fapson.

-ameba

Anonymous said... Best Blogger Tips

mane nk belii????....sngt berguna......sape2 bley bg info camne nk beli kt malaysia

mr.fapson said... Best Blogger Tips

im here im here ameba...
i want 1!!!!!!!!!!!!!!!!!!
how to buy??

Anonymous said... Best Blogger Tips

saya fabian slyvester, kt mana nk dapat benda ni?

jack ham said... Best Blogger Tips

ahaha cam sial la...

Anonymous said... Best Blogger Tips

gila haha... apala org laki ni.. korg g kawin cept2.. yg dh kawin 2.. kesian kt bini.. hehe

LaeBering said... Best Blogger Tips

wat ngan bini lagi best dari wat ngan bnda xbrpaedah ni..hahah..

Prince of Noob said... Best Blogger Tips

tangan pun sudah boleh diupgrade utk melancap

Btw jom join Contest yang sangan mudah kat SINI dan menangi wang tunai segera.

mazeer mohamad said... Best Blogger Tips

hahahaha!

GEMPAR:FESYEN WANITA BERTUDUNG YANG TERLAMPAU!
DEWASA:HUBUNGAN ANTARA WANITA DAN PISANG!
ILMIAH:DUGAAN LELAKI MENYAKSIKAN PAYUDARA WANITA!

hebat sungguh said... Best Blogger Tips

pakai tangan pun syok dh

Anonymous said... Best Blogger Tips

tukaq kerajaan

Julie Fasha said... Best Blogger Tips

ahahahaha...nampak sgt rupa2 anon kat atas nie macam desperate sgt..yg pasti tak der sorang awek pun nak kann..so wellll faham2 la...ahahahahha..sedeyhhhhh la tgok korangg...ingat Allah selalu... :)

Anonymous said... Best Blogger Tips

kau byk bunyik lak julie . . . kang kau aku rogol kangggg!!! mesti body mantap ni hehehehehhe. . . bg alamat leh? ?

Anonymous said... Best Blogger Tips

nabi suh kahwin, x mampu puasa....

Anonymous said... Best Blogger Tips

hi im gay... call me if u alone... 0135489522

LOLOLOL said... Best Blogger Tips

Hahahaha!Ingat kan nak pakai tu untuk belasah orang.Rupe - rupenye pakai untuk buat benda lain.

julies clon said... Best Blogger Tips

hahhaha.. sedap kew?? tpi aku pompuan laaaa..

Anonymous said... Best Blogger Tips

i am the owner of one price in RM7. by julies clon

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...