Utama

Utama 2

Geng Stress

Kongsikan Entri Kami

Saturday, 26 January 2013

OMG : [Video] Kucing "Masturbate" Jadi Sensasi Di Internet


Seekor kucing yang berdiri tegak sambil menggosok-gosok kaki depannya di perut menjadi topik trending yang hangat di laman microblogging Sina Weibo di China. Kucing itu kelihatan seolah-oleh sedang melakukana onani. LOL!




p/s : Kesian plak tengok kucing tu..macam sakit jer...

Sumber : here

22 comments:

Anonymous said... Best Blogger Tips

yeahhhh

manusia said... Best Blogger Tips

macam sakit.. macam gatal.. entah!

Anonymous said... Best Blogger Tips

sakit kot.. haiyaaa bukannye kote dia kt situ. situ pusat/perut, ntah2 dia gatal pusat atau pusat dia luka skit ke ape ke.
tula, otak asik kuning je, tngk kucing mcm tu skit pn dah steam.

Nur Zarith Azhar said... Best Blogger Tips

cina/jepun mmg gampang. samala dua bangsa tu.sume bnde pasal kucing dorg eksploitasi. mkn kucing pn dorg, seksa n bunuh kucing pn dorg. siap upload lg tu. celaka punye bangsa.-pencinta binatang

Chin Peng said... Best Blogger Tips

aku nak masuk Malay-si

Anonymous said... Best Blogger Tips

kesiannya kucing 2... tgk mata dia pn tau dia sakit.. ciannya :(

Anonymous said... Best Blogger Tips

mat sabu is my boyfriend - chin peng

Anonymous said... Best Blogger Tips

macam tahan KENCING.....

Anonymous said... Best Blogger Tips

dia sejuklah

Anonymous said... Best Blogger Tips

Tu kucing betina..xde kote. Ntah2 sakit perut ke..kcederaan dalaman ke..mana kita tau kn.. Sian plak tgok..muka xselesa..dh la jadi tontonan ramai plak tu..haishh..

mazeer mohamad said... Best Blogger Tips

hahahaha! dia sejuk je kot.. kesian dia..

LAWAK:RITUAL MANDI BUNGA DI AFRIKA!
AMARAN:BERHATI-HATI KETIKA MENAIKI PENGANGKUTAN AWAM!
GEMPAR:APA YANG SAYA TAK SUKA PASAL BURGER BAKAR ABANG BURN!

Anonymous said... Best Blogger Tips

kucing tengah sakit perut kot..kesian...

Anonymous said... Best Blogger Tips

tukaq kerajaan

yaya said... Best Blogger Tips

Stupid enough, kucing tengah in pain pun di katenye masturbate. Siap record ramai-ramai lagi. Poor that cat. They should have taken him to the vet instead.

Anonymous said... Best Blogger Tips

Budus gak org jepun ni. Dia igt kucing ni mcm diorg ke masturbate memanjang. Boring je masturbate, ngantuk je masturbate. Ni kuci betina ni takut dystocia ke sbb sah-sah dia tunjuk sign x selesa pd abdomen dia. Budus bertingkat2 mcm rumah flat diorg.

mijiee said... Best Blogger Tips
This comment has been removed by the author.
Anonymous said... Best Blogger Tips

Mane ade kucing jantan 3color..ni kucing betina..bodoh betul...Pasal kucing pun jg isu..dasar giler sex...

Anonymous said... Best Blogger Tips

kucing pun ade masalah -sharifah zohra jabeen

mr.fapson said... Best Blogger Tips

dia nk beranak tu...

McNAchantique said... Best Blogger Tips

XDE LA DIA ONANI KE APA KE...
DIA SAJE BUAT MCM TU...
AKSI KUCING NI ADA MCM2...

BTW...KUCING TU MCM STRAYS CAT...TP DIA SNGT GEMUK N CUMIL...

Nurul said... Best Blogger Tips

kesiannya, dr mimik muka kucing tu, nampak sgt dlm kesakitan n mintak belas ehsan orang utk tolong dia... argggh kenapa lah dorang ni kotor sgt otaknya!

Addy Hakimie said... Best Blogger Tips

Otak kalo tak fikir sewel tak boleh ye? Tu kucing betina la nk onani mende gaya camtu? Mesti dia punya kena gigit tungau ke agaknya sbb tu dia garu. Kalo dia cakar..habis la! Aku bela bnyak kucing aku tau le pe'el masing2..

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...