Utama

Utama 2

Geng Stress

Kongsikan Entri Kami

Saturday, 26 January 2013

OMG : Anda Terasa Lapar? Boleh Cuba Menu Ini (4 Gambar)


Ini ialah daging Guinea Pig aka Tikus Belanda. Amacam? Berani Cuba? Hoho... Ini ialah menu harian yang biasa di Peru. Tikus Belanda Peru ini dikatakan mempunyai kadar kolestrol yang sangat rendah dan tinggi protein. Menu ini sangat bersih dan dimakan oleh warga Peru sejak beratus tahun dahulu. Gambar-gambar ini telah dikongsikan oleh seorang penulis ITMedia ketika kunjungannya ke Peru.


p/s : Nak wat cane..dah makanan diorang kan.. hoho..

Sumber : Here

16 comments:

Anonymous said... Best Blogger Tips

alah, mcm la korang tak penah makan specis lebih kurang; arnab. lebih kurang je tu. cuma takde lah nak makan cmtu tak potong betul2. kena la hiris daging jd cebisan. aiyahh. sedap bantai satay arnab satay rusa lagi tu. kambing bakar golek lg la korang suke makan, dh bakar pstu siat2 daging2 pstu makan

Anonymous said... Best Blogger Tips

ANON KAT ATAS NI

Ape ko merepek ni ???!!!!
ko mesti cina kan ..soh hai la ko
ko makan babi la ko ingat babi tu bersih ke ..kaji dulu la seblum makan...

Lim Kit Siang said... Best Blogger Tips

lu melayu memang bangang betul la haiyaa

Anonymous said... Best Blogger Tips

Anon atas nihh jgn nk hina2 melayu la kau 2 dh menumpang senyap je la babi tahap gaban!!!!!!!!!!!!

Anonymous said... Best Blogger Tips

haaaa mampus.....dh stat nk gaduh2 dh...
jum lari gi australia la lau cmni

ali said... Best Blogger Tips

Biaq pi lah cina mkn babi pun..tu pun nak jd isu ke...admin pun bangang.x yah lah nak provoke - lantak pi lah org peru mkn guinea pig pun.dah mknan diorg

Anonymous said... Best Blogger Tips

yg nie lah wonderpet kannn

Anonymous said... Best Blogger Tips

aik? takkan sbb name english dia Guinea Pig terus dilabel BABI so takleh dimakan? dah sah2 BABI tu mmg Islam takleh makan tp kalo guinea pig, ntah? aku tak sure kalo tikus belanda ni dlm katergori tikus (haiwan yg buruk/memudaratkan) tp kalau tak, so makan je la KALAU NAK? kalo tikus belanda ni dikaji dan dilabel sama macam arnab (yg kiter slalu dok buat satay tu) dan tak memudaratkan, so aku rase boleh je makan. atas nak taknak jer, brani tak brani jer.

Anonymous said... Best Blogger Tips

bodo

Anonymous said... Best Blogger Tips

guinea pig bukan tergolong dalam family babi lah bangsat. komen korang yang penuh bangsat dan racist

mazeer mohamad said... Best Blogger Tips

komen pakai kepala lutut macam tuh ler.. hehe!

LAWAK:RITUAL MANDI BUNGA DI AFRIKA!
SADIS:EKSPERIMEN MENYIKSA TIKUS!
MUNTAH:GAMBAR PONDAN AFRIKA YANG PASTI MEMBUAT ANDA TERMUNTAH!

Anonymous said... Best Blogger Tips

tukaq kerajaan

Anonymous said... Best Blogger Tips

lau xsilap aku guine piggy ni nama dia arbok kn

Anonymous said... Best Blogger Tips

MELAYU YG MENUMPANG TANAH SEMANJUNG, PADAHAL ORG ASLI PENDUDUK ASAL

mr.fapson said... Best Blogger Tips

bodo

Anonymous said... Best Blogger Tips

hahahaha...pduduk asal orang asli...stuju sgt...hahahaha..klakar sial ayat ko..stuju perabis...

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...