Utama

Utama 2

Geng Stress

Kongsikan Entri Kami

Friday, 25 January 2013

OMG : Mata Anime Dan Dagu Kecil - Adakah Ini Trend Gadis Terkini Di Asia? (10 Gambar)

Mata Anime Dan DAgu KEcil - Adakah Ini Trend Gadis Terkini Di Asia?
Tahun lepas kita lihat pelbagai gambar dari barbie doll realiti yang mempunyai mata seperti anime serta dagu yang kecil seperti Valeria Lukyanoval. Tiba-tiba selepas itu, ramai artis yang dikatakan telah membuat pembedahan plastik untuk tujuan itu. Jadi adakah ini trend terkini di kalangan artis wanita Asia?? Bawah adalah gambar artis/selebriti di China mengikut trend tersebut.  

23 comments:

Anonymous said... Best Blogger Tips

1st

Anonymous said... Best Blogger Tips

tak lawa mane pun

Anonymous said... Best Blogger Tips

mcm alien ku liat ane~ huh

Anonymous said... Best Blogger Tips

mcm anwar gaybrahim

Anonymous said... Best Blogger Tips

buruk. mintak trend camni stay dekat sana je lah. jgn bawak masuk malaysia.

takleh imagine awek berkerak hidung jambu air bermata camni.

Anonymous said... Best Blogger Tips

anon 07:33.
Apa awak cakap anwar gay!!? jangan nak pandai2 tuduh ok!! fitnah terburuk!! hentikan ok!
dia tu cuma bisexual sahaja.

Anonymous said... Best Blogger Tips

jeleknya

Anonymous said... Best Blogger Tips

hodohhhhh gilerrr!! xphm la ap yg cnteqnye.. ni trend alien ade la..

Anonymous said... Best Blogger Tips

Dunia dah nk kiamat

mr.fapson said... Best Blogger Tips

buuweekkkk

Anonymous said... Best Blogger Tips

alah .. niyh mekap jew tang mate , klu tgok betul2 ta mekap mate dye still ta lah weird sgt ..

Nadia.R said... Best Blogger Tips

apsal ak pening tgk mate die..cm illusion giler dowhh

Anonymous said... Best Blogger Tips

tukar kerajaan

Prince of Noob said... Best Blogger Tips

manusia kena remain jadi manusia, bukan jadi anime

Btw jom join Contest yang sangan mudah kat SINI dan menangi wang tunai segera.

mazeer mohamad said... Best Blogger Tips

hahahaha!! lawak giler!!

GEMPAR:FESYEN WANITA BERTUDUNG YANG TERLAMPAU!
DEWASA:HUBUNGAN ANTARA WANITA DAN PISANG!
ILMIAH:DUGAAN LELAKI MENYAKSIKAN PAYUDARA WANITA!

Anonymous said... Best Blogger Tips

tukaq kerajaan

Anonymous said... Best Blogger Tips

mcm cacat jerk

Anonymous said... Best Blogger Tips

pic 1st tu manusia ke sial

Anonymous said... Best Blogger Tips

ni sumer taktik effect Photoshop. tak caye aku rupe die lonjong cmtu mcm dah tak rupe orang. segala2 nya panjang.

jack ham said... Best Blogger Tips

ahaha dapat anak confirm hodoh x same ngn mak die..ciss

husna farisatul aliya said... Best Blogger Tips

lawa mnde nye..mnakutkn kot....ntah pape...bajet cun n comel la tu...

Anonymous said... Best Blogger Tips

sebijik mcm alien..

Anonymous said... Best Blogger Tips

huhu.......??????????

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...