Utama

Utama 2

Geng Stress

Kongsikan Entri Kami

Sunday, 20 January 2013

OMG : Gambar Sampah Angkasa Adalah Kapal Makhluk Asing? (4 Gambar)

Nasa kata benda ni adalah sampah sarap angkasa lepas dan Nasa dah buangkan gambar ni dari laman utama dorang..bagi peminat alient pulak dorang kata ini laa bukti wujud makhluk asing di luar sana..diorang kata nasa cuba cover up gambar ni dgn alihkan dari laman utama..

Korang rasa apa kebendaan kah ini?aku?aku inginkan dirimu datang dan temui aku..lalala..


Sumber : Here

15 comments:

mazeer mohamad said... Best Blogger Tips

wowww!!

terbaikkk!!

MELETOP:AWEK GERSANG CARI JODOH DI LAMAN SOSIAL!

AMARAN:BERHATI-HATI KETIKA MENAIKI PENGANGKUTAN AWAM!
SADIS: GAGAL BERSETUBUH KERANA ZAKAR TERLALU BESAR!

benz zee said... Best Blogger Tips

tahi alien?

Anonymous said... Best Blogger Tips

ultraman

Hebat Sungguh said... Best Blogger Tips

singgah baca entri

Anonymous said... Best Blogger Tips

tukaq kerajaan

Anonymous said... Best Blogger Tips

dia pakai camera 360.. kah kah kah


-ameba

Anonymous said... Best Blogger Tips

kerajaan ni ke y pakatan dok canang2 tu?

Anonymous said... Best Blogger Tips

Itukan tahi bintang ataupun bintang mati (kena tengok pakai teleskop elektron) baru nampak jelas

mr.fapson said... Best Blogger Tips

bodoh.!

Anonymous said... Best Blogger Tips

ayah pin doh....lol

Anonymous said... Best Blogger Tips

Mobile Suit Gundam...

Anonymous said... Best Blogger Tips

aku rasa itu r4d1264dx model baru kapal alien....

Anonymous said... Best Blogger Tips

buang masa je fikir hal alien2 ni.... baik kita zikir byk2, igt Allah. nnt kt akhirat kita nk tgok alien byk mne pn kita blh tgok

Yusri said... Best Blogger Tips

Gambar tu asalnya dari laman web NASA. Lepas tu mereka padamkan. Ini sajalah gambar yang sempat disimpan oleh pengguna. Heboh habis. Sebenarnya ada banyak gambar lagi. Tak mungkin space junk kerana benda ni dikatakan berubah tempat. Kalau space junk, ia statik. Wallahu'alam. Benar atau tidak itu kapal alien, aku tak rugi apa-apa pun. Seronok juga dia orang kagum dengan bumi, ciptaan Allah.

Linah Lynn said... Best Blogger Tips

Sbb dorngkn xcantik,xcute...sooooo..tu la tu

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...