Utama

Utama 2

Geng Stress

Kongsikan Entri Kami

Tuesday, 22 January 2013

Genius : Ilusi Yang Menipu Mata Kita - Adakah Dua Meja Ini Sama Saiz? (2 Gambar)

Ilusi Yang Menipu Mata Kita - Adakah Dua Meja Ini Sama Saiz?
Bila sekali pandang, memang tak sama tetapi bila ianya ditunjukkan di gambar kedua, ianya nampak sama pula. 




15 comments:

Anonymous said... Best Blogger Tips

YOLO

Anonymous said... Best Blogger Tips

bodoh! sah2 nampak tipu

azdy Didy said... Best Blogger Tips

XD

Anonymous said... Best Blogger Tips

udah2 la tu nk membongak

Anonymous said... Best Blogger Tips

tukaq kerajaan zalim..

Anonymous said... Best Blogger Tips

memang sama saiz, inilah dinamakan ilusi optik...

Anonymous said... Best Blogger Tips

ni sumer sihir iliminatti..
jgn taksub sgt..boikot israel

Anonymous said... Best Blogger Tips

nampak sgt di pendekkan yang warna hijau masa nak compare

Anonymous said... Best Blogger Tips

bodoh ko ney

Anonymous said... Best Blogger Tips

sapa yg kata tipu tu memang tak tau illusi optik. cuba korang buat pakai kertas.

Anonymous said... Best Blogger Tips

http://cdn.dottech.org/media/2013/01/optical_illusion_rotating.jpg

This is optical Illusion wahai Anon2...benda kat atas tu boleh fikir and tgk secara logic yang kedua2nya tak sama..ni bukan menipu mata..ini menipu akal namanya.

Anonymous said... Best Blogger Tips

ni sama la mcm kerajaan kenakan ilusi optik kat macai2 dorg..bg brim 500 dh xtau nk pk yg mne btul yg mne slh..haha..

Anonymous said... Best Blogger Tips

kau paste link pon org bukan dpt copy link tu lol anon 11:47

Anonymous said... Best Blogger Tips

Pukimak u all

SHITSUKE said... Best Blogger Tips

hehehe! terbaikkk!!

TIPS:CARA MENGELAKKAN ROKOK KENA PAU!
LAWAK:RITUAL MANDI BUNGA DI AFRIKA!
MUNTAH:GAMBAR PONDAN AFRIKA YANG PASTI MEMBUAT ANDA TERMUNTAH!

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...