Utama

Utama 2

Geng Stress

Kongsikan Entri Kami

Friday, 25 January 2013

Info : 10 Sebab Orang 'Like' Sesuatu Post Di Facebook (Gambar)


1. Selalu muncul dalam news feed seseorang, takde keje nak buat..like jelah..( ramai yang camni )

2. Post tu mengandungi banyak info2 berguna terutamanya tentang pelajaran, hal2 rumahtangga dan hal2 agama..

3. Orang yang post tue lawa @ hensem and dah lama dok stalk dia senyap2.. secret admire la katakann..

4. Like secara rambang ja.. kalau orang tu tulis benda2 menarik like la.. tak pilih kasih OK..

5. Tertarik dengan post tue tentang ayat2 puitis dan ayat2 cinta ( ramai yang kata ayat jiwang, still tak faham.. )

6. Suka like status kawan baik sendiri.. motiff,, so dia pon boleh la LIKE status dia sekali..(lepastu gaduh wall to wall dekat FB)

7. Sebab merasakan apa yang dikatakan dalam POST someone to betul!! dan kita pon tergerak nak tulis macam apa yang dia tulis, tapi dia dah tulis dulu..

8. Selalu LIKE post orang2 yang berpengaruh .. dalam erti kata lain hotstuff… bila ramai yang LIKE, kita pon teringin nak LIKE..

9. Yang ni memang dah takda keja sangat.. DIA BUKAK TIMELINE sorang tu, then dia LIKE ja tak kira gambar, status, komen, semua dia nak LIKE.. *syokla tu menambahkan notifications orang..bila tgok noti , FUYYOHH 159… tapi last2 108 dari like2 sorang tue..

10. Bila dah lama updates STATUS, dia tgok orang tak like, then dia pon LIKE post dia sendiri…hahaha….oppsss!! :D


p/s : Stuju tak? 

Sumber : Here

11 comments:

Anonymous said... Best Blogger Tips

fak im 1st

Anonymous said... Best Blogger Tips

YE... AKU SELALU LIKE SENDIRI STATUS AKU.. DAN AKU GEMBIRA!

Farah Zahid said... Best Blogger Tips

2, 4, 7
pilihan.. hahaha..

Anonymous said... Best Blogger Tips

Hot la sgt..

Anonymous said... Best Blogger Tips

kah!

agokdoh said... Best Blogger Tips

setuju dengan entri ni

Prince of Noob said... Best Blogger Tips

ooo yeke camtu ke

Btw jom join Contest yang sangan mudah kat SINI dan menangi wang tunai segera.

mazeer mohamad said... Best Blogger Tips

poyo!

semua ini poyo!

PELIK:KUCING YANG SUKA MAKAN DURIAN!
ILMIAH:MENGAPA LALAT SUSAH DIPUKUL?
LAWAK:ACARA BOGEL BERBASIKAL!

Anonymous said... Best Blogger Tips

tukaq kerajaan

Anis Nadia said... Best Blogger Tips

anon 12.49 lawak oh takpe yakin dan bangga itu semangatnya xD

Anonymous said... Best Blogger Tips

whahahaha

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...