Utama

Utama 2

Geng Stress

TAWARAN HANGAT!!

BANNER UTAMA (728X90) = RM200/ sebulan



BANNER+IKLAN TEKS +ENTRY- RM250/ SEBULAN


REVIEW / ADVERTORIAL - RM50


APA TUNGGU LAGI?? SILA EMAIL


akustress3@gmail.com


Kongsikan Entri Kami

Sunday, 29 July 2012

Kejam : [Video] Anak Kecil Di Syria Jadi Korban Bulan Ramadhan


Masih adakah jiwa-jiwa umat Islam yang sanggup mendengar tangisan anak kecil ini? Mereka kehilangan ahli keluarga dalam sekelip mata mereka.

Sungguh, tangisan mereka sangat menyayat hati bagi mereka yang diberi mata hati untuk melihat dan sudi berkongsi penderitaan mereka.

Rumah-rumah mereka dibom dan hancur dalam sekelip mata akibat tangan-tangan jahat regim Basyar. 

Ya Allah, kami tiada sesiapa melainkan Mu. Ya Allah...



11 comments:

Anonymous said... Best Blogger Tips

kesian..selamat berpuasa

Anonymous said... Best Blogger Tips

Bagus sangatlah tu simpan ajaran membunuhkan....

Anonymous said... Best Blogger Tips

lailahailallah......

HambaAllah said... Best Blogger Tips

SY TIDAK SANGGUP TGK VIDEO TU >"<!! ya Allah lindungilah mereka dari segala bencana, kekejaman org israel dan pembunuhan.. mari kita sedekahkan Al-fatihah kpd mereka smua yg menjadi mangsa2 kekejaman orang israel aaaminnn...

Anonymous said... Best Blogger Tips

syiah laknatullah....
sama2 KITA DOAkan golongan2 syiah di seluruh dunia
ditimpakan bala daripada ALLAH.....

jamal ubaidillah said... Best Blogger Tips

jangan sedih pagi ini tak dapat kita bersama
meraikan aidilfitri yang mulia...
restu ayah bonda ku harap selalu
demi anak mu yang kini jauh...
SALAM AIDILFITRI SEMUA umat2 islam tak kira dimana
anda semua berada.bersyukurlah kita sbb dpt lg berpuasa dan menyambut hari lebaran dengan penuh kesyukuran dan yang penting sekali
AMAN....Alhamdulilah

aminah salbi said... Best Blogger Tips

tul tu abg jamal..kite di m'sia patut bersyukur sbb dpt idup dn menikmati bulan ramadahan@ syahwal
dgn suasana aman..leh main bunga api..bahgia nyer..

pak Ali said... Best Blogger Tips

raya tahun ni aku nk bakor lemang ngan wat rendang daging2ayam..jempot sume dtg ke umah....

Anonymous said... Best Blogger Tips

aku rasa lps ni sure ramai yg komen kutuk jamal,aminah dan pak Ali nnti ni atas sbb biasa la x simpati ker ngan nasib2 kanak2 syria tu..well come on la per peranan korang terhadap umat islam sejagat.lg pon aku rasa jamal,aminah dan pak Ali tu just merakamkan rsa happy nk sambut raya sbb negara m'sia kita aman dan makmor..

Anonymous said... Best Blogger Tips

MOGA ALLAH SWT LINDUNGI UMAT ISLAM YG TAK BERSALAH DISANA...AMIN...

Anonymous said... Best Blogger Tips

pengajaran buat kita..hargailah ape yg kite ade dn nikmati kat negare kite skrg..ya Allah lindungi mrk yg teraniaya..amin~

selamat hri raye!

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...