Utama

Utama 2

Geng Stress

Kongsikan Entri Kami

Saturday, 4 August 2012

WTF : Lelaki Keluar Dengan Seluar Ketat Yang #WTF (2 Gambar)

Lelaki Keluar Dengan Seluar Ketat Yang #WTF.
Badan besar tetapi nak pakai ketat juga dah la lelaki pula tu...apa dah jadi dengan dunia ni...


 

7 comments:

mimi said... Best Blogger Tips

hahaha...im firstla...nak juga pakai dah ketat

anncoholic said... Best Blogger Tips

suar ni dia beli sebelum dia bina badan dlu... huhu

Anonymous said... Best Blogger Tips

mcm gay je...

Yuri said... Best Blogger Tips

mane?? x nampak pun

mr.fapson said... Best Blogger Tips

gaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaayyyyyyyyyyyy~~~~~

Anonymous said... Best Blogger Tips

eh aku rasa aku pernah comment kat sini dulu..mana dia pi? haa admin remove la tu..ni Running man punya cite laaa...kalau kalah kena denda pakai hot pants..korang tak tengok kan kan..

p/s : admin, jangan remove comment ini ya. tq

Anonymous said... Best Blogger Tips

admin pdam sebab tkut kantoi kebodohanny..men post gitu je..xsiasat..

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...