Utama

Utama 2

Geng Stress

Kongsikan Entri Kami

Sunday, 29 July 2012

Cool : Gambar Yang Bernilai USD $106 Billion (3 Gambar)

Klik gambar untuk besarkan

Gambar di atas ini merupakan gambar ulangtahun ke 100 Paramount Studios yang menggabungkan 116 pelakon A-List Hollywood. Keuntungan box-office yang dihasilkan oleh pelakon-pelakon diatas ini mencecah USD $106 Billion.

Klik gambar untuk besarkan
Klik gambar untuk besarkan
Sumber : Here

15 comments:

mel shalala said... Best Blogger Tips
This comment has been removed by the author.
mel shalala said... Best Blogger Tips

LOL

Anonymous said... Best Blogger Tips

116 GAY!!!!!!!!!!!

Anonymous said... Best Blogger Tips

Sorg pun x knl .. xD

Anonymous said... Best Blogger Tips

justin bibir klas S??

Anonymous said... Best Blogger Tips

Anon ko jangan nak tipu ah sorang pun ko x kenal!

dyan said... Best Blogger Tips

johnny depp takde pun...

Anonymous said... Best Blogger Tips

merepek sume ni..

Anonymous said... Best Blogger Tips

anon kenal org yang amek gambar tu....

Anonymous said... Best Blogger Tips

najib xde pn

Anonymous said... Best Blogger Tips

org umah dia ade x???

Anonymous said... Best Blogger Tips

ramai lg artis A list yg xde lam senarai tu. klo seme artis A list ada mst lg mahal pic tu.. ermmm...

Anonymous said... Best Blogger Tips

anon 2032..klas s tu mksudnye singer..a actor/actress..d director..w writer...tpkse aku terangkan even admin pon xphm mksud huruf2 tu sbnrye...

Anonymous said... Best Blogger Tips

tmbhn...p tu producer....

Anonymous said... Best Blogger Tips

geng-geng illuminati

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...