Utama

Utama 2

Geng Stress

TAWARAN HANGAT!!

BANNER UTAMA (728X90) = RM200/ sebulan



BANNER+IKLAN TEKS +ENTRY- RM250/ SEBULAN


REVIEW / ADVERTORIAL - RM50


APA TUNGGU LAGI?? SILA EMAIL


akustress3@gmail.com


Kongsikan Entri Kami

Tuesday, 19 June 2012

WTF : Thailand's Got Talent Dikejutkan Dengan Aksi Wanita Separa Bogel (8 Gambar)


Kejutan telah berlaku di pentas Thailand's Got Talent dimana salah seorang pesertanya, Duangjai Jansauoni membuka baju dan menampakkan buah dadanya di atas pentas. Beliau kemudiannya mencurahkan cat di badannya lalu melukis di kanvas menggunakan buah dadanya itu. 



Duangjai layak ke pusingan seterusnya selepas dua orang juri lelaki memberikan jawapan Ya kepadanya. 

Sumber : Here


17 comments:

Anonymous said... Best Blogger Tips

Babiiii

Anonymous said... Best Blogger Tips

1st...hahaha..org bawah..sentiasa bawahan

Anonymous said... Best Blogger Tips

admin gila seks....puihhh......!!!!!!!

thehellwiththeworldtoday-_-1st said... Best Blogger Tips

Assalamualaikum

aliya said... Best Blogger Tips

itu bkn talent..itu mnjual maruah....ntahpapentah

Aku_skandallxxx said... Best Blogger Tips

blog ni kalau x post benda lucah memang x sah!!!

Aku_skandallxxx said... Best Blogger Tips

come on la admin....saya dtang sini nak santai2...nak relaks2...bkan nak trngok benda lucah yg menyakitkan mata mcam ni...

Anonymous said... Best Blogger Tips

huhu..ntah2 tu pondan..kan ramai pompuan fake kat thailand nu

Anonymous said... Best Blogger Tips

laaa xnmpak buah dia...nape tutup??xleh aku nk fap

-mr.fapson-

Anonymous said... Best Blogger Tips

Bole je fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap

patuk ulaWW said... Best Blogger Tips

juri laki..pantang.. npk free ceng gini.. hmmm.. lulus...

Anonymous said... Best Blogger Tips

ramai yg stress tgk entry yg cmni, seswai la dgn nama blog. Well done!


p/s : Jgn salahkan admin je, xnk tgk sudah.

#janganingatakutaktahuagamajaditakpayahtunjukalim

Anonymous said... Best Blogger Tips

patut otak mkin sempit.. bende mcm tu pun panggil lucah.. patut la tak maju2.. bodo.. sembahyang cukup ke tidak.. penipu juga kalau tak pernah tengok blue.. F**K!!

Anonymous said... Best Blogger Tips

woi aku_skandalxxx klu xnk tgk yg ko g klik gk pehal!!!!ko blah je r g lyn blog lain!!!!madafakka lu!!!!!!

Anonymous said... Best Blogger Tips

Kat atas semua bodoh

Anonymous said... Best Blogger Tips

bodo kte org bodo lagi kau.. buang aik mak bapak jer lahirkan ank macam kau.. ahahaha..

Anonymous said... Best Blogger Tips

setakat lukis xder makne tu..aku pon bole!

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...