Utama

Utama 2

Geng Stress

TAWARAN HANGAT!!

BANNER UTAMA (728X90) = RM200/ sebulan



BANNER+IKLAN TEKS +ENTRY- RM250/ SEBULAN


REVIEW / ADVERTORIAL - RM50


APA TUNGGU LAGI?? SILA EMAIL


akustress3@gmail.com


Kongsikan Entri Kami

Monday, 18 June 2012

Serius : "Ghost Squad", Pembunuh Upahan Presiden Syria (5 Gambar)

Mereka ini ialah bekas-bekas penjenayah, pengedar dadah dan juga penyeludup senjata di Syria. Bersenjatakan AK7 atau parang, skuad yg dinamakan Syabiha yang bermaksud "ghost" bertindak seperti militia dengan masuk ke kawasan kampung pada waktu subuh untuk melakukan pembersihan etnik. Dikatakan mereka ini dibayar gaji £130 sehari, satu nilai yang tinggi.


p/s : Geng-geng ni memang jahat.. 

Sumber : Here



18 comments:

..jemari menari.. said... Best Blogger Tips

AKU 1ST

Anonymous said... Best Blogger Tips

Cool....

Anonymous said... Best Blogger Tips

gengster konon..kna spk telur 2 bru thu..

Anonymous said... Best Blogger Tips

Apa2 pun...Roger Federer juga yg malu......

Anonymous said... Best Blogger Tips

jentik testis da melompat per barangg...

Anonymous said... Best Blogger Tips

Lu Taiko ?! Lu kasi TunJuk Lu punya TaiKo sama wa la !

Anonymous said... Best Blogger Tips

pandai2 ko je buat post ni

Anonymous said... Best Blogger Tips

Fuh, bahaya ni! tapi lawannya Kat sini Komando 69 & UTK. Kalau Syria tu dekat, memang part-time aku pegi bertempur dgn diaorang, (mati-syahid)

Anonymous said... Best Blogger Tips

alahai komen sume nk bagus je...cube g face 2 face ngan diorg....aku nk tgok leh ke x tendang telur ke jetik telor ke.... puuuiihhh!!!citer lebat je

Anonymous said... Best Blogger Tips

hurm..cakap dlm tenet bole la

Anonymous said... Best Blogger Tips

Roger Federer????

anncoholic said... Best Blogger Tips

beso gile badan dia....

Anonymous said... Best Blogger Tips

hanto malik la blasah dorg..

Anonymous said... Best Blogger Tips

jahat mcm mne pon tetap akan mati...huhuu xyah takut ngan org jahat...lawan je blk..klaw dh smpy ajal kite tu..xkan kemana...hehehe

Anonymous said... Best Blogger Tips

Betul tu, diaorang semua tulah yang menyerang syria dgn membunuh kanak-kanak dan wanita, lepas tu korang cakap takut kalau berdepan, Mana pergi semangat pejuang Islam seperti di Palestin yg tak takut mati.

Anonymous said... Best Blogger Tips

ghost squad???makan la fitnah CNN & media yahudi tu.kafir yg tindas muslim ,tiba2 nk pertahan rakyat muslim???bodo la kalau pecaya fitnah camni.jgn percaya,buat,sebar fitnah.ALLAH akn bakar nanti.amerika yg nk control dunia hampa xtau..afrika-AFRICOM,east asia-PACIFIC COMMAND.euro-NATO -xKRD

Anonymous said... Best Blogger Tips

anon kat atas aku ni cetek akal sial.. dorang ni shabihah aka TALI BARUT bashar al-assad yg merupakan penganut syiah nusairi!! ..dorang sekekongkol dgn IRAN utk memusnahkan entik Sunni di Syria!! MMG CELAKA! SEMOGA ALLAH MELAKNAT PUAK2 BASHAR AL-ASSAD!!!

Anonymous said... Best Blogger Tips

ambik '1'st 2 jolok dlm lubang jubur kau jari jemari....

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...