Utama

Utama 2

Geng Stress

TAWARAN HANGAT!!

BANNER UTAMA (728X90) = RM200/ sebulan



BANNER+IKLAN TEKS +ENTRY- RM250/ SEBULAN


REVIEW / ADVERTORIAL - RM50


APA TUNGGU LAGI?? SILA EMAIL


akustress3@gmail.com


Kongsikan Entri Kami

Tuesday, 19 June 2012

OMG : [Video] Ujian Nuklear Amerika Dahulu Kala




Ujian nuklear yang paling kontroversi dalam sejarah America dikenali sebagai Operation Plumbbob yang dijalankan pada 28 Mei sehingga 7 Oktober 1957. Ujian nuklear ini diadakan di Nevada Test Site. Lebih 29 letupan nuklear dihasilkan dan antara bahan eksperimen pada zaman itu ialah Babi. lebih 1200 ekor babi digunakan sebagai bahan eksperimen tersebut. 

Babi digunakan kerana struktur kulitnya ialah paling hampir dengan kulit manusia. Walau bagaimanapun, ujian ke atas babi dikatakan sebagai gagal kerana babi mempunyai daya tahan terbakar 3 kali lebih kuat daripada manusia. Jom tengok video kat bawah nih.


p/s : Hidup lagi babi-babi tu.. mesti terseksa gler..

Sumber : Here

5 comments:

Anonymous said... Best Blogger Tips

First!!! semua org kt bawah aku semua babi babi yg diletupkan mcm dalam video kt ats - Harimau malaya

Anonymous said... Best Blogger Tips

ko tulah yg babi... babi tahap pertama...cuma nak rebut first jer...puikk.... najis ko....

Anonymous said... Best Blogger Tips

anon no 1 la babi,.mcm babi y first jd taster nuc..hahahhahah..bodoh tak suda

thehellwiththeworldtoday-_-1st said... Best Blogger Tips

kesian babi

Anonymous said... Best Blogger Tips

what the pig??

-mr.fapson-

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...