Utama

Utama 2

Geng Stress

TAWARAN HANGAT!!

BANNER UTAMA (728X90) = RM200/ sebulan



BANNER+IKLAN TEKS +ENTRY- RM250/ SEBULAN


REVIEW / ADVERTORIAL - RM50


APA TUNGGU LAGI?? SILA EMAIL


akustress3@gmail.com


Kongsikan Entri Kami

Thursday, 21 June 2012

OIC : [Video] Di Sebalik Tabir Sesi Penggambaran Produk McDonald's


Oleh kerana ramai orang bertanya kenapa burger McDonald's yang mereka beli tidak sama seperti dalam iklan, Director of Marketing McDonald's Kanada, Hope Bagozzi telah menghasilkan satu video yang menjelaskan perkara tersebut. Jom kita sama-sama tengok.


Sumber : Here




6 comments:

KhUsHaiRi rOsLi said... Best Blogger Tips

x sedap

dalila aimi said... Best Blogger Tips

ooo..... mcm tu..

Anonymous said... Best Blogger Tips

ini dah kira menipu sbb ape yang diiklankan x same dgn ape yanng di jual...boleh ke kita saman McD nie??

Anonymous said... Best Blogger Tips

klw nak buat betul2 lam gamba... bukan fast food la bongok....saman2..

Anonymous said... Best Blogger Tips

ala.. nk saman pe.. awal2 lagi die cakap gmbar tu hanye untuk iklan semate2.. xprasan ek?
alah, same ke xsame ke... korang pg beli jugak...
bile suruh boikot.. ade ke trs xmakan??
pg jugak kan??
manusia... ~~

biase la org buat promosion mane nk tnjuk yg tak elok.. :p

Anonymous said... Best Blogger Tips

Tau xpe. Dh jelas food stylist dia pun ckp. Diorg nk bg nmpak apa yg customer akn dpt dlm hidangan tu. So kena la tarik2 kuar sikit bg nmpak. Xkn nk kena wat keratan rentas plak kot. Huu.... Ngok btl...sikit2 nk saman. Sikit2 nk saman...ape da...

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...