Utama

Utama 2

Geng Stress

TAWARAN HANGAT!!

BANNER UTAMA (728X90) = RM200/ sebulan



BANNER+IKLAN TEKS +ENTRY- RM250/ SEBULAN


REVIEW / ADVERTORIAL - RM50


APA TUNGGU LAGI?? SILA EMAIL


akustress3@gmail.com


Kongsikan Entri Kami

Tuesday, 19 June 2012

Info : Di Sebalik Tabir Siri Televisyen Teletubbies (6 Gambar)


Rasanya budak-budak sekarang ramai yang dah tak tau pasal Teletubbies ni. Jom baca sikit kat bawah nih.

Mungkin korang sangka penggambaran siri ini di buat dalam sebuah studio, tapi sebenarnya Teletubby-land terletak di tengah-tengah sebuah kawasan ladang yang dinamakan Sweet Knowle, di luar bandar Warwickshire, England.

Orang yang memainkan peranan penting di sebalik kostum alien-alien comel ini ialah. Simon Shelton sebagai Tinky Winky, John Simmit sebagai Dipsy, Nikky Smedley sebagai Laa-Laa dan Pui Fan Lee sebagai Po.

Tinggi sebenar Tinky-Winky hampir mencecah 10 kaki, manakala Dipsy (9 kaki), Laa-Laa (8kaki 6 inci) dan Po (6 kaki 6 inci). Untuk menghasilkan ilusi, penggambaran siri televisyen ini memastikan segala objek yang digunakan akan diskalakan mengikut kesesuaian dunia dunia Teletubbies.




Pelakon disebalik watak Teletubbies..


Dari kiri : Lala, Tinky Winky, Po, Dipsy


Sumber : Here


11 comments:

Anonymous said... Best Blogger Tips

hehehhe.....crita kartun kegemaran waktu kecik.....

Penenang Jiwa said... Best Blogger Tips

hahahaha aku pon same...mmg aku agak dyorg blakon kat studio...hehehe

yu (24) said... Best Blogger Tips

PO COMEL ^^

thehellwiththeworldtoday-_-1st said... Best Blogger Tips

hodoh giler pelakon2 tew..tipah tertipu

pOHon HiJAu said... Best Blogger Tips

comey2 kite suke dulu cter nh...yeye

..jemari menari.. said... Best Blogger Tips

mentang2 la Dipsy tu gelap kulitnya, pelakon pn??what the chicken.wakaka.dari dulu smpai skang, umo dh berpuluh2 pn aku layan lagi cte ni

aliya said... Best Blogger Tips

"ek ooo" :)

Aku_skandallxxx said... Best Blogger Tips

TIPAH TERTIPU...!!!!

faiz fakhirin said... Best Blogger Tips

cool giler tmpt...#China Kreatif

shai luv paris said... Best Blogger Tips

saya de collectn patung dorg,mmg taksub sgt ngk katun nih dlu =)

Anonymous said... Best Blogger Tips

aku suker lokasi tempat mereka berlakon tue (teletubies's land)

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...