Utama

Utama 2

Geng Stress

TAWARAN HANGAT!!

BANNER UTAMA (728X90) = RM200/ sebulan



BANNER+IKLAN TEKS +ENTRY- RM250/ SEBULAN


REVIEW / ADVERTORIAL - RM50


APA TUNGGU LAGI?? SILA EMAIL


akustress3@gmail.com


Kongsikan Entri Kami

Wednesday, 20 June 2012

Sedih : Lelaki Koma Menangis Dengar Suara Tunang (4 Gambar)


Selalunya dalam filem Hindustan atau drama Korea, kita akan lihat 'scene' seperti ini, tetapi di sebuah hospital di Britain, ia benar-benar berlaku. Seorang lelaki yang koma sejak 10 bulan lalu menunjukkan tanda-tanda awal untuk pulih apabila dia menangis selepas mendengar suara tunangnya menerusi telefon.

Keluarga Mathew Taylor mungkin melihat bagaimana air matanya mengalir apabila Anda Nurul bercakap dengannya dari Bali.

Keluarga itu sebelum ini diberitahu, Taylor tidak akan sedar dari koma selepas terbabit dalam kemalangan motosikal yang menyebabkan tengkoraknya retak, di pulau peranginan di Indonesia itu pada musim panas lalu.




Tetapi, dia menunjukkan tanda untuk pulih apabila ibu bapanya menelefon Anda dan meletakkan gagang telefon pada telinga Taylor di hospital.

Bapa tiri, Simon Moore, dari Overseal, Derbyshire berkata: “Anda bertanya kepada Taylor mengenai sesuatu dan dia kelihatan seperti berkata ‘Ya.’ Kemudian air matanya mengalir. Ia menakjubkan.”

Taylor, 31, berkenalan dengan Anda, wanita kelahiran Bali, di pulau berkenaan, tempat dia mengajar bahasa Inggeris.

Anda, 27, berada di Britain apabila Taylor dipindahkan ke Hospital Royal Derby untuk rawatan. Dia terpaksa pulang selepas visanya tamat.

Luke Griggs, dari Badan Kebajikan Kecederaan Otak, Headway, berkata, Taylor yang berada dalam ‘koma kesedaran rendah,’ kemungkinan boleh pulih sepenuhnya.



Sumber : Here

10 comments:

cerita apakah said... Best Blogger Tips

saya yang pertama untuk gambar yag sexy dan hot jom singgah sini

Anonymous said... Best Blogger Tips

bodoh

Anonymous said... Best Blogger Tips

Ko lah bodoh

anob said... Best Blogger Tips

kebodohan apakah ini?

Anonymous said... Best Blogger Tips

Anda Nurul, Saya Baharom..

Anonymous said... Best Blogger Tips

hodoh sungguh nama kau

Anonymous said... Best Blogger Tips

admin malas!! sminggu ni x byk post baru.. membuta sbb tgk bola ke???? aku stresss!!!!

Anonymous said... Best Blogger Tips

weh mane monyet2 yg slame ni mnnyemak bkampung kt cni ????

Anonymous said... Best Blogger Tips

@Anonymous
hahaha ko lah monyet itu :D

Anonymous said... Best Blogger Tips

ingin melihat aksi panas pasangan muda melayu?? menjilat cipap sampai perempuan tersebut klimaks?? nak?? bodohlah korang ni xda keja asyik tengok benda lucah jer..macam haram..

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...