Utama

Utama 2

Geng Stress

TAWARAN HANGAT!!

BANNER UTAMA (728X90) = RM200/ sebulan



BANNER+IKLAN TEKS +ENTRY- RM250/ SEBULAN


REVIEW / ADVERTORIAL - RM50


APA TUNGGU LAGI?? SILA EMAIL


akustress3@gmail.com


Kongsikan Entri Kami

Wednesday, 20 June 2012

WTF : Media Kena #TROLL Oleh 'Sex Toy' Di China (3 Gambar)

Seorang wartawan telah diTROLL oleh 'Sex Toy' yang dia ingatkan adalah sejenis spesies cendawan yang jarang ditemui. Kes ini bermula apabila  sekumpulan penduduk di Liucunbu telah menemui alat tersebut semasa melakukan kerja di sebuah telaga. Mereka yang hairan dengan alat tersebut dan sangka itu adalah cendawan kemudian menghubungi pihak media Xi'an. Seorang wartawan telah dihantar ke lokasi dan semasa liputan dia menyatakan sesuatu mengenai 'cendawan' tersebut : 'We can see there is something like a mouth; and on the other side there is a hole that connects all the way through to the other end. It is very smooth. It feels very much like meat.' Dia juga menyatakan yang itu adalah spesies cendawan 'Taisui' yang jarang ditemui dan hanya lokasi tertentu untuk cendawan ini tumbuh. Selepas beberapa jam, ramai orang menelefon pihak media yang menyatakan yang 'cendawan' itu adalah 'sex toy'. Ramai orang yang menonton berita tersebut menyatakan mereka ketawa terbahak-bahak melihat berita tersebut.


Video :

11 comments:

monkey king said... Best Blogger Tips

1st

Anonymous said... Best Blogger Tips

aku nak beli satu

Anonymous said... Best Blogger Tips

adooiii.... sengal la reporter nih.... lembab tul laaa....

Anonymous said... Best Blogger Tips

main main main main main main

Anonymous said... Best Blogger Tips

trollllllll... Ahaha

Aku_skandallxxx said... Best Blogger Tips

baju biru tu muka cam sutun....

Anonymous said... Best Blogger Tips

bodo la diorang ni..sial

Anonymous said... Best Blogger Tips

hahahahaha serius lagi pberitanya n wartawan tu bckp...

Anonymous said... Best Blogger Tips

dia tak tahu, sebab otak bersih. yang tahu tu, otak dah kuning...

Anonymous said... Best Blogger Tips

aku_skalndalxxx muka dia mcm ko..

Me.NoT.ChiLd anYmoRE said... Best Blogger Tips

ehh~~~ . . mcm seronok je . .

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...