Utama

Utama 2

Geng Stress

Kongsikan Entri Kami

Friday, 8 April 2011

OMG!! Second 'A Girl or A Doll?? STRESS... (must see!!)

Cuba tengok yang ni pula...Serius memang susah nak tau dia ni A Girl ke atau A Doll..Kalau tak percaya, tengoklah sendiri..

Ni videonya
Gambar pula






















Nak tau siapa dia ni??

Perempuan ni mula jadi sebutan di Korea pada Februari yang lepas di mana orang ramai tertanya-tanya adakah dia ni seorang manusia atau hanyalah boneka semata-matanya. Dia juga diberi nama panggilan 'boneka impian' oleh lelaki di Korea. Pada 16 dan 17 Februari 2011, blognya telah dilawati oleh 5 juta orang untuk melihat gambarnya. Selepas itu, gambarnya juga tersebar ke China, hong Kong dan Taiwan dan dipanggil sebagai live action doll blow-up. Disebabkan oleh rupa parasnya yang comel, Mata bulat besar, tubuhnya yang seksi dan tinggi, ramai orang ingin mengambilnya sebagai model atau pelakon tetapi dia menolak semua tawaran. dia hanya ingin hidup sederhana.

Personal Details:
Nama panggilan: Chia-Yun
Nama lengkap: Wang Jia Yun 王嘉韻
Kota: Kanton, China
D.O.B: 18 Jun 1993,
Tempat lahir :City Kowloon, HongKong
Tinggi: 164 cm
Berat: 42 kg
Warna kesukaan: putih
SekolahSt: di salah satu sekolah di Shenzen, China
nama ID blog Wang Jiayun adalah "冰山" [bingshan, "gunung es"]
blog:http://t.sina.com.cn/reg.php?inviteCode=1800852695

credit : kaskus

20 comments:

tumblarh said... Best Blogger Tips

she's really cute and looks like doll

Adam Haiqal said... Best Blogger Tips

ADORABLE~

Alkisah said... Best Blogger Tips

serious gua stress tgk gambar2 tu.. please girl or doll?

Anonymous said... Best Blogger Tips

org korea kan suke dan wat pembedahan plastik...
girl ni salah satu drpdnyer....
tak caye..suruh dier bg pic dier mase umur 10 or 5 tahun ke..gerenti lain...
memng cantik girl nih..but she beaty not original..

Anonymous said... Best Blogger Tips

alaa, suma tu kuasa makeup der. cer tengok muka dia tanpa makeup. :))

Anonymous said... Best Blogger Tips

tinggi 164 berat 42 kg jerk..
seyes kurus giLer..
arap muke jer la cun neh..
myb tol la tuh..
cm wat pembedahan jerk..
sbb tue xmau menonjol sgt an...=)

Anonymous said... Best Blogger Tips

gurl yg last A Doll...hahaha

Anonymous said... Best Blogger Tips

dia mkan ape erk?.. xda lemak pn

Anonymous said... Best Blogger Tips

ni die fotoshop pics die kaw2 la..bkn btol ni..

Anonymous said... Best Blogger Tips

gila la.. aku igt patung tu mase tgok pic ...arghh

Anonymous said... Best Blogger Tips

tolong la..bagi aku jilat ketiak die..mmmmmm... jilat peluh anak dare mmg stim abis..rase kelat2 jew..memang berahi..

Anonymous said... Best Blogger Tips

hahahah

Anonymous said... Best Blogger Tips

PHOTOSHOP je nih . stress aku. haihh. pantang nmpak muke cantek,sume nak amek die. eh. wa tak jeles pon k =p

Anonymous said... Best Blogger Tips

serius cantek glerrr !

Anonymous said... Best Blogger Tips

ape la... muke die betul la ni... x kan tak caye kot... haha... pepun sgguh cute

Anonymous said... Best Blogger Tips

dah penah tgk kat satu blog.. sume tu dia photoshop.. siap letak pic sebenar, muka btl pun cute gak tp x secute ini..

Anonymous said... Best Blogger Tips

burit mesti merah

Anonymous said... Best Blogger Tips

COMEY....

Anonymous said... Best Blogger Tips

aku ni pompuan. nak jugak jadi dye.... tapi kalau dia pakai tudung lagi kiut
ke? ke...dia makin tak suka sebab tak nampak gaya rambut anime dia tu....

Anonymous said... Best Blogger Tips

kalau aku tunjuk gambar ni kat abg aku mesti dia suka sebab feveret dia ialah
ANIME

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...