Utama

Utama 2

Geng Stress

Kongsikan Entri Kami

Saturday, 9 April 2011

Jom Tengok Bilik Lelaki Gila Main Game

Budak ni memang Gamer Sejati!! ... 

*Itu dia !! screen main gantung je ....hahah

 *Me-X rasa die ni memang xde keje lain..24-7 depan screen tergantung tu kot...


  
* main ikat pakai tali nylon je..hahaha

 



sumber:

http://www.borakkosong.com/2011/03/jom-tengok-bilik-lelaki-gila-main-Sumgame.html

4 comments:

kazasons-store said... Best Blogger Tips

blog korang nie dah menarik..tpi cam pening kepala aku nak baca

kazasons-store said... Best Blogger Tips

make sure tulisan jgn banyak sangat kaler maler

gmbar post kalau boleh sama size ler dlm satu per satu entry

taruk la fb share ke fb like ke

herm bnyak g aku nak coment..kang bnyak lak korang x layan..nie untuk kebaikan korang jugak kan..since aku pmbaca setia bnyak blog..aku agak tahulah sket2 psal blogging nie..

EYLA said... Best Blogger Tips

ok je ne...imroved!! i like

Anonymous said... Best Blogger Tips

ok la tu...

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...