Utama

Utama 2

Geng Stress

Kongsikan Entri Kami

Saturday, 9 April 2011

Sapa Kata Ayam Ada Dua Kaki?? Cuba Tengok Nih..

Before ni aku ade post pasal baby berkaki tiga..Now aku nak share plak ngan korang pasal ayam berkaki empat.. Ayam berkaki 4 ni dijumpai oleh  Ryan Dickey, 10 tahun kat umahnya di New Zealand.. Ayam itu adalah jenis Barnevelder dan hanya menggunakan 2 kaki belakangnye untuk berjalan. Bukan kat New Zealand je, kat Saudi Arabia, Romania dan Indonesia pun ade kes ayam berkaki 4 nih.. ape-apepon.. layan je gambar dibawah nih.. Oh..lupe lak.. family yang menjumpai ayam ni memberi nama ayam ni Jack-peg-a-leg. Stress!!










Sumber : Haxims

2 comments:

Anonymous said... Best Blogger Tips

cute lorh .......................!!!!!!

ssss said... Best Blogger Tips

mcm griffon pun ade jugak

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...