Utama

Utama 2

Geng Stress

Kongsikan Entri Kami

Monday, 4 April 2011

Awek Yang Memiliki Kaki Tercantik di China!!

Kang Yansong dan adiknya, Kang Yaozhu merupakan awek yang memiliki kaki yang tercantik di China. Diorang ni mula-mula saje je upload gambar2 diorang kat blog diorang..tapi pastu gambar2 diorang ni terus menjadi satu topik hangat kat forum2 and blog2 kat China. Tapi seriously, kaki diorang ni memang cantik and panjang.. Tapi nampak pelik gak r sbb panjang.. Tapi awek2 kt China memang nak sangat ade kaki panjang mcm diorang nih.. Korang tengok la sendiri.. Layanz~~















  
Cantik tak kaki diorang? tapi awek2 ni memang cun siot... 

2 comments:

Anonymous said... Best Blogger Tips

da mcm kaki barbie doll

minoari89 said... Best Blogger Tips

klu kerusirendah penat la..

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...