Utama

Utama 2

Geng Stress

Kongsikan Entri Kami

Sunday, 3 April 2011

Bayi Bermuka Dua!

Dah banyak kes bayi dilahirkan dengan dua muka ni.. tapi selalunye kes2 mcmni disebabkan oleh kembar siam atau conjoined twin.. Tapi kes ni lain sket.. baby yang bernama Kangkang (jangan gelak) dari China ni dilahirkan dengan 'transverse facial cleft' yang menjadikan dia seolah2 memakai topeng! memang stress! Doktor pon tak tahu ape penyebab muka baby tu jadi camtu. kos surgery untuk memulihkan baby yang kesian ni memang sangat mahal. Tapi family dia managed to get the funds and baby ni dah selamat dibedah.. Tapi tak jumpe lak gambar latest baby nih..takpe la..tengok je gambar baby ni before surgery.



Memang kesian.. macam pakai topeng...

Sumber - Brie

0 comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...