Utama

Utama 2

Geng Stress

Kongsikan Entri Kami

Friday, 8 April 2011

Majulah Sukan Untuk Negara China

China merupakan negara yang mengeluarkan jaguh-jaguhdalam bidang sukan,  Lin Dan dan Liu Xiang antara atlit China yang World Class, jaguh dunia ..Mereka mengamalkan disiplin ynag amat tinggi dalam melahirkan jaguh-jaguh dunia ini.Mereka dilatih sejak dari kecil lagi......
*kecik2 dah buat bangkit tubi...giler....


*makan pun nanggis??? heheh

*ok!!!! memang sakit!!!




*horror....rilek nye muka ko.. tak sakit ke??

*giler..kecian dgn budak ni, nanggis kesakitan..sob sob..



*day-m...sakit tu....siap nanggis budak2 tu,...aiyooo


*ok fine! puas dah nanggis, sakit2...badan pun ber-muscle..ada six-pack....jeles





* ni training tahap Son Goku...


Dieorang kat China bukan lah kejam sangat kot..ni cara dieorang melatih budak2 yang ada talent..mungkin parents budak2 ni ada kat situ masa training or memang parents dieorang trust coaches 100%, and those coaches know damn well, how to train them ..* i hope so..kalau tak, macam mner lahir nye jaguh dunia macam Lin Dan adn Liu Xiang...
Well, melentur buluh, biar dari rebung nya..kan? kalau tak, budak2 jadi pemalas, penyangak mcm budak2 kite sekarang..


sumber:

3 comments:

Anonymous said... Best Blogger Tips

teringat plak aku masa msuk gimnastik masa kecek2 dulu.......memang perit mula2 msuk...tp lama2 best......

Anonymous said... Best Blogger Tips

tp ta mcm kejam sgt ke?
smpai dak2 mnangis
kte kne ingt blk knp ke negara europe ta buad cara cm ni tp dorg lg mendominasi acara sukan
hello..
komunis tetap komunis
hati gelap, kejam,
berak ta bsuh lg ta bole trima

Anonymous said... Best Blogger Tips

Kecik2 da der 6-pax! giler la..

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...