Utama

Utama 2

Geng Stress

Kongsikan Entri Kami

Friday, 8 April 2011

A Girl or A Doll - Misteri Terungkai

Ingat lagi tak post Me-X yang lepas pasal A Girl or A Doll? Pompuan yang cute sgt10 and body SLURP tapi kite tak tau die patung ke or a real human?

Rujuk Ni - A Girl or A Doll

Kite wat revision ckit k....



Is this Amoi A girl or a doll? Jawapan nya adalah,  Manusia !! * hahahaha..puas hati aku, dah jumpa !!

Nama : Lin Ke Tong
Nationality : China
Tarikh lahir : 20 September 1988
Tinggi dan berat : 172cm, 48kg

Measurements: 34 23 34
Kerjaya : Model Sambilan

Amoi HOT ni (Juliet Lin Ke Tong 林柯彤), also known as "Little Dragon Lady - Tong Tong" (小龙女彤彤)..Die keje under MOKO (company yang famous utk female Asian models.)



Nak tengok banyak lagi pics and videos Miss Lin? Gi klik kat link bawah ni:

http://dailylenglui.blogspot.com/2010/02/lenglui-16-lin-ke-tong-from-beijing.html
http://blog.sina.com.cn/linketong

Okay, Me-X bagi video die pulak..video lain, u guys g download sendiri ok..

*Amaran:  berdarah hidung tengok ooooo...



Ni pulak links untuk pictures die...Enjoy ! and jangan lupa share and say TQ..

http://www.mediafire.com/?dnzumnz2mam
http://www.mediafire.com/?4nz5l4ddmnz


Sources:
http://www.gempak.org/forum/showthread.php?t=37186
http://dailylenglui.blogspot.com/2010/02/lenglui-16-lin-ke-tong-from-beijing.html
http://blog.sina.com.cn/linketong

extremehit

7 comments:

xazryx said... Best Blogger Tips

sumpah comel .klu dpt x lepas ni .HAHA .

Authors Yang Stress said... Best Blogger Tips

hahah..amacam bro, hot giler kan?
samala..sumpah xcari laen lagi dah kalau dpt ni..hahah ....*ayat buaya..

suhaili sulaiman said... Best Blogger Tips

dh blh mark dh jnis post me-x
bnyok sgt sabit pompuan seksi
:) chill me-x... (jgn post dlm blog plak mrh2 i)
i kipas-susah-mati AKU STRESS

Authors Yang Stress said... Best Blogger Tips

suhaila : biaselah..target visitors laki je tu.. hehe (maxjinx)

blur said... Best Blogger Tips

wah...kalo mcm nih...cepat je aku "habis".
adoiii...

misscute96:) said... Best Blogger Tips

ntah papea jew -,-

Anonymous said... Best Blogger Tips

gedik puihhh -,- mula mula tengok mmg lah comel dah lama lma rasa nak sepak cina neh pun ada -,-

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...