Utama

Utama 2

Geng Stress

Kongsikan Entri Kami

Saturday, 21 December 2013

WTF : 'Dinner Porn' Atau 'Porno Makan' Kini Menjadi Kegilaan Orang Di Korea Selatan (8 Gambar)

'Dinner Porn' Atau 'Porno Makan' Kini Menjadi Kegilaan Orang Di Korea Selatan.
Admin tak pasti mana datang term ini tetapi ianya digunakan di Korea Selatan.Ini bukan sesuatu yang kurang siuman. 'Dinner Porn' adalah satu rakaman yang juga dipanggil 'mok-bang' di negara itu bermaksud gabungan 'makan malam' dan 'rakaman siaran langsung'. Dalam siaran langsung itu, anda akan lihat seseorang itu makan makanan yang begitu banyak dan belanja sehingga RM 6,000 untuk sebulan bagi membeli makanan demi rakaman itu. Tak kira gadis ataupun lelaki, semakin banyak anda makan dan juga bunyi yang pelik semasa makan, itu yang akan memberi lebih 'Star Balloon' oleh penontonnya. Makin syok orang tengok makin untunglah, 'Star Balloon' adalah token yang mana boleh ditukarkan kepada wang tunai. Itu adalah cara mereka dalam 'Dinner Porn' ini mendapat bayaran yang begitu itu. Antara yang mula-mula naikkan 'Dinner Porn' ini adalah The Diva. Dia boleh makan 30 biji telur dan juga satu kotak besar kaki ketam dalam satu hidangan. Siang dia kerja di pejabat seperti orang lain tetapi pada waktu malam, dia membuat rakaman siaran langsung 'Dinner Porn'. Kini ramai orang telah cuba untuk mengikut langkah The Diva. 


21 comments:

Anonymous said... Best Blogger Tips

Hahakkkk... Firsttttt.... org katt bawahhh bodohh nak mamposss... d//_^by

Anonymous said... Best Blogger Tips

hahaha....aku second...uwweeekkk

Raja Anon Utara said... Best Blogger Tips

kalah santapan di raja

Anonymous said... Best Blogger Tips

pasni aku nak buat solat porn..rakaman live ketika solat..solat 1000 rakaat...

Anonymous said... Best Blogger Tips

apa best tah tgk org mkn..jln2 carik mkn pn ak xtgk.bkn kenyang..bau pn xdpt

Anonymous said... Best Blogger Tips

baik aku makan

Anonymous said... Best Blogger Tips

kat youtube dah ada buat. search mattstonie. korea tiru ke pe

Anonymous said... Best Blogger Tips




WTF : 14 GAMBAR BIK MAMA MAIN DENGAN PENGUIN!





















































































MY@R said... Best Blogger Tips

Macam-macam perkara pelik yang dilakukan oleh mereka ini..nanti akan ada yang terikut-ikut dengan budaya mereka ini..dari www.tepakku.com

RIFZA said... Best Blogger Tips

Pelik2 je..

sue said... Best Blogger Tips

Jangan sampai mati kerana terlebih makan sudah. Makan untuk hidup bukan hidup untuk makan .

Anonymous said... Best Blogger Tips

cam haram!

Anonymous said... Best Blogger Tips

Makan penyepak nk.....
-bang non kunyit

Anonymous said... Best Blogger Tips

X abes2 nk promote blog bangang ko ni

Anonymous said... Best Blogger Tips

anon yg promo blog ni ialah seekor babi haram

-nenek anon 08:18

Anonymous said... Best Blogger Tips

Berambus aa dol nk promote blog lucah ko kat sini.. puihh..

Anonymous said... Best Blogger Tips

Anon di atas suka main dubor dan hisap kote? boleh berkawan?
- Fauzi Juan

Anonymous said... Best Blogger Tips

Nak join duboran boleh?

-Mustapa Ali

Anonymous said... Best Blogger Tips

Mustapa Ali, I suka hisap2, sebelum main. minta no contact..
- Fauzi Juan

Anonymous said... Best Blogger Tips

Fauzi gay rupanya!
call i!
-Nuar Brahi

saipuddin jalis said... Best Blogger Tips

anom yg diatas sana tu tlg la jgn gunakan ayat nk solat porn 1000x laa..xda dlm ajaran islam pun sume tu..wat sesat jer...bertaubat lah..

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...