Utama

Utama 2

Geng Stress

Kongsikan Entri Kami

Monday, 16 December 2013

Serius : Ibu Kurungkan Anak Yang Sakit Dalam Sangkar Untuk 47 Tahun Di China (4 Gambar)

Ibu Sangkarkan Anak Yang Sakit Untuk 47 Tahun Di China.
Seorang ibu telah mengurung anaknya yang sakit mental dalam sangkar untuk 47 tahun. Kini ibu itu risau siapa yang akan menjaga anaknya sekiranya dia meninggal satu hari nanti. Anaknya Peng Weiqing yang kini berusia 48 tahun telah menjangkiti penyakit epidemic cephlitis pada usia 1 tahun. Jadi untuk elakkan Peng dari cederakan diri sendiri, ibu bapa Peng telah mengurungkannya di dalam sangkar itu. Peng kini masih mempunyai mentaliti seperti seorang yang berusia 1 tahun. Bapa Peng meninggal dunia pada tahun 2002 dan ini menjadi satu lagi bebanan kepada si ibu.

13 comments:

Anonymous said... Best Blogger Tips

biasa dorang ni

Presiden Kesatuan Anon Tanah Melayu said... Best Blogger Tips

kalau Dap pegang malaysia, konfem semua orang melayu islam dikurung dalam penjara.......x apa, nanti hari jumaat ni dah kiamat, sama2 kita gelakkan keluarga Lim jadi babi guling dalam neraka...........

Anonymous said... Best Blogger Tips

Gila ke apa?kau ni belajar agama ke x? Sblum kiamat mesti keluar dajjal,yakjuj makjuj,imam mahadi ,nabi isa,asap 40hari 40malam,dah. ade ke semua tu?aku tny kau dh ada ke semua tu huh? Kau bukan tuhan,xd sape tahu bila kiamat

Anonymous said... Best Blogger Tips

Hadis Abu
Hurairah : Tidak akan berlaku
kiamat
sehinggakan tanah Arab menjadi
subur dan dialiri dengan sungai2 .
Bila dah salji nanti ice akan cair.
bila cair berlakunya sungai , dan
sungai tu lah tanda kiamat
SUBHANALLAH...

Anonymous said... Best Blogger Tips

Ni pn same mcm org gile ni. Xhabis2 post bnda yg sme.

Anonymous said... Best Blogger Tips

Presiden kote nk mlawak bole tp jgn over..ni hal brkaitn agame..lu jgn wat main2..lu kasi pikir dl b4 lu komen..pakai sket otak yg Allah bg 2..jgn ikut sdap lu je..

Anonymous said... Best Blogger Tips

lu pun cakap baik2 anon 13:04!
ckp baik tak bulih ke? mulut kurang ajar!
kimak kau babi!

-Permaisuri Jembut

Anonymous said... Best Blogger Tips

Presiden kote adlh sekor ank tambi yg bodoh..mk bpk sindrom down bromen dpt amk mcm presiden kote..bodoh x abis2..

-Albert Enstein-

Anonymous said... Best Blogger Tips

Typo..#ank#

-Albert Enstein-

Fãūzí Juän said... Best Blogger Tips

bile pikir pakai otak memang mcm tu jadinya Anon(13:04) ..semua manusia , haiwan pun ade otak...cuma yg membezakan manusia dgn haiwan ni adalah manusia dianugerahkan Allah S.W.T akal...mungkin dia (Anon 11:30) sama level je dengan pemikiran haiwan, nasihat kita tidak bererti lagi padanya kerana mungkin die seekor haiwan...



#YB Tan Sri Prof Fauzi Juan yg bijak lagi mengetahui...

Anonymous said... Best Blogger Tips

"mesti" ker...??pukimak ko!

Anonymous said... Best Blogger Tips

TERBARU : 20 SEBAB ANON DLM BLOG NI CAM BARBIE

Anonymous said... Best Blogger Tips

Albert Enstein babi!
kerandut dia ada kutu!

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...