Utama

Utama 2

Geng Stress

Kongsikan Entri Kami

Sunday, 15 December 2013

OMG : Model Singapura Dilaporkan Hilang Selepas Bertemu 'Hantu' Di Apartment (10 Gambar)

Model Singapura Dilaporkan Hilang Selepas Bertemu 'Hantu' Di Apartment.
Facebook di negara itu tiba-tiba menyebarkan berita di mana seorang model yang bernama Germaine Ong telah hilang selepas didapati bertembung dengan 'hantu' di apartment sewanya.  Insiden ini berlaku selepas Germaine menelefon ibunya menyatakan yang apartmentnya itu dipenuhi oleh 'benda kotor'. Dia juga menyatakan pada ibunya yang sekiranya dia ditemui mati pada keesokkan harinya, maksudnya hantu itu telah membunuhnya. Semasa laporan kehilangan Germaine, keretanya masih kelihatan di apartmentnya. Namun selepas beberapa hari, tiba-tiba Germaine muncul kembali dan dia didapati berada di rumahnya sendiri. Ibunya menyatakan kehilangan dia adalah kerana masalah peribadi namun dia tidak ingin mengulas selebihnya. Germaine mengambil satu hari untuk minta maaf kepada rakan dan peminatnya mengenali insiden ini di Facebook.


18 comments:

Anonymous said... Best Blogger Tips

Pertamaxxxxxxxx!!!

Anonymous said... Best Blogger Tips

pertamaxx kepala bapak ko!

Fãūzí Juän said... Best Blogger Tips

kalaulah awek aku..

Anonymous said... Best Blogger Tips

Fauzi Juan? your awek?
u can go to hell madafuker! farque!
-Germaine Ong

Anonymous said... Best Blogger Tips

Fauzi brani kau curang ngn ak !
-Awek Fauzi

Anonymous said... Best Blogger Tips

salam admin, tolong la delete mana² komen yang menghala ke arah negatif, bimbang di kemudian hari orang lain akan terpengaruh n dosa² mengalir terus ke admin..orang lain nak komen dah tak ada mood. dulu ada jugak komen² yang elok..sekarang dah tak ada..hope admin prihatin..

tq n wassalam.

Anonymous said... Best Blogger Tips

tepi rumput pukimak hang!!!!

Presiden Kesatuan Anon Tanah Melayu said... Best Blogger Tips

perangai pun cam hantu.....konon takut hantu....hantu pun takut kat ko...singapork babi.....

Anonymous said... Best Blogger Tips

Malingsial!

-Singapork

Anonymous said... Best Blogger Tips

kalau rupa macam ni, hantu Li pun nak!

Anonymous said... Best Blogger Tips

hantu Li kepala bapak kau lahanat!

Fãūzí Juän said... Best Blogger Tips

die ni dulu bekas karo aku...




(Fauzi itu Playboy)

Anonymous said... Best Blogger Tips

WTF : 17 GAMBAR BUDAK SMKA KANTOI BEROMEN! [18SX]

Anonymous said... Best Blogger Tips

karo ba[ak kau Fauzi!
perasan mcm babi! kote pendek!

Anonymous said... Best Blogger Tips

Anon 22:30, sekiranya anda merasakan Fauzi Juan perasan mcm babi, itu tidak mengapa tetapi tahukah anda bahawa sebenarnya andalah seekor babi...




-ameba

Anonymous said... Best Blogger Tips

jika anon 22:30 adalah babi maka ameba pula ialah babi tonyok

-Nuck Juan

Anonymous said... Best Blogger Tips

Semuanye smeje babi.

Anonymous said... Best Blogger Tips

Alah...penipu je nie. Jngn pecaya sngt...

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...