Utama

Utama 2

Geng Stress

Kongsikan Entri Kami

Wednesday, 18 December 2013

Cool : Seorang Pengawai Polis Yang Akan Disanjung Tinggi Di NYC (3 Gambar)

Seorang Pengawai Polis Yang Akan Disanjung Tinggi Di NYC.
Seorang pengemis tengah duduk berkaki ayam kerana kasutnya basah. Jadi pengemis ini menggunakan bajunya untuk mengelap kakinya. Apabila seorang polis NYC, Carlos Ramos melihat situasi ini, dia terus membuka jaketnya untuk dihulurkan kepada pengemis itu.  

19 comments:

Fãūzí Juän said... Best Blogger Tips

First!!!! hahaha...

Anonymous said... Best Blogger Tips

hahahaha .. first..!!!!

Anonymous said... Best Blogger Tips

kita harus sanjung dan selawat polis baik hati mcm nie..

Anonymous said... Best Blogger Tips

kalau la polis Malaysia cmni..ni kebanyakan yg baru mula kerja/ berpangkat semua hidung tinggi, ckp ngn org awam pn kasar.. tau nk saman je..

Fãūzí Juän said... Best Blogger Tips

polis dkt Malaysia ni semua bajet bagus, gaji x seberapa nak berlagak....Polis yg dkt gambar atas ni pun mungkin 1 dalam 100juta...

RIFZA said... Best Blogger Tips

Respect untuk semua authority yang still amalkan intergriti.

Anonymous said... Best Blogger Tips

Anon 11.25 ko ni pakai otak udang ke.selawat hanya utk Nabi shj.ko ni xblaja agme ke?akidah ko ni da lari.mohon ke pg skola agme blk!

Fãūzí Juän said... Best Blogger Tips

Anon 11:25, aku x tau ko agame ape, tpi jgn cube lebih2...

Anonymous said... Best Blogger Tips

butuh la Fauzi Juan Pondan kau ingat ko bagus?
polis Msua semua islam bukan mcm polis amerika suma kapir!
babi kau Fauzi!
-Mata-mata Gelap

Anonymous said... Best Blogger Tips

poyolah ko fauzi...komen mcm pompuan period...
pi tgk youtube police brutality...baru ko tau beza polis2 dunia ni.
setakat sorg mcm tu da sembang mcm pant*t

sue said... Best Blogger Tips

Alhamdulillah....mulia sangat

Fãūzí Juän said... Best Blogger Tips

untuk pengatahuan korang sume aku memang dilahirkan sebagai seorang perempuan...Problem ke...

Anonymous said... Best Blogger Tips

nama abah aku apa pulak? Aminah?
anak beranak gay!

-Albert Enstein

Anonymous said... Best Blogger Tips

sebenarnya memang wujud manusia yang baik hati tak kira polis atau sesiapa pun. cuma perhatian yang diberikan, liputan yang diberikan sedikit sebanyak mempengaruhi persepsi. contoh jika ada manusia yang asyik merekod kesalahan polis dan masukkan dalam facebook, manusia lain akan melihat seolah2 semua polis jahat.
itulah bahana facebook. perlu berhati2.
-humane

Anonymous said... Best Blogger Tips

...Ini sume poser just trying to keep up their imej that already spoiled...Anyway that blue wind breaker as the same as mine..Champion brand.

Anonymous said... Best Blogger Tips

polis m'sia mmg sial..tau nk saman org pau sna sni pastu tjuk lagak padahal xda pangkat pun..makan rasuah kaki betina bini org pon nk di ayat nya..mmg sial..bru keje x smpai 4 tahun punya aset byk..beli umah mewah kete smpai 4 biji..SPRM sila jalankan tugas anda jgn nk tggu org awam lapor jer..ker sma jer kut..

Anonymous said... Best Blogger Tips

tongong anon atas ni!
tak pecaya polis Msia pi berambus duk Indon sana!
kimak kau la!

-pengakap putera

Anonymous said... Best Blogger Tips

aku suka makan babi, bukannya dosa sangat pun.
-Fauzi Juan

Anonymous said... Best Blogger Tips

babi memang best
-Fauzi Juan Kapir

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...