Utama

Utama 2

Geng Stress

Kongsikan Entri Kami

Monday, 16 December 2013

Serius : Ai Shang Zhen, Model Cantik Yang Mempunyai Banyak Pengetahuan Dunia Bola Sepak (19 Gambar)

Ai Shang Zhen, Model Cantik Yang Mempunyai Banyak Pengetahuan Dunia Bola Sepak.
Ai Shang Zhen baru-baru ini telah dipelawa untuk menjadi tetamu dalam siaran langsung perlawanan pasukan Guangzhou Evergrande dalam FIFA Club World Cup 2013 baru-baru ini. Ai Shang Zhen yang begitu terkenal dengan badannya yang begitu menawan telah membuka mata ramai orang kerana pengetahuannya mengenai bola sepak yang begitu mendalam. Selain itu, dia juga dapat mengulas mengenai pemain antaranya pertahanan kelab itu dari Korea Selatan, Kim Young dengan begitu baik sekali sehingga mendapat pujian dari pemain itu sendiri. Ai Shang Zhen menyatakan yang dia telah membuat kajian sebelum datang ke studio dan dia juga membuat begitu untuk acara-acara yang lain. 

Ini adalah biodata model cantik menawan dari China ini :

Name: Ai Shang Zhen 艾尚真
Date of Birthday: 9 September 1988
Height: 180cm
Weight: 55kg
- See more at: http://www.wiwihaha.com/community/article/143#sthash.3TNNok8d.dpuf
Name: Ai Shang Zhen 艾尚真
Date of Birthday: 9 September 1988
Height: 180cm
Weight: 55kg
- See more at: http://www.wiwihaha.com/community/article/143#sthash.3TNNok8d.dpuf
Nama : Ai Shang Zhen
Tarikh Lahir : 9.9.88
Tinggi : 180 cm
Berat : 55 kg
Pencapaian : Naib Johan Ratu Cantik Chinese International Pageant 2008.



 Koleksi gambar Ai Shang Zhen:

22 comments:

Presiden Kesatuan Anon Tanah Melayu said... Best Blogger Tips

Last2 kat neraka nanti jadi babi guling je...kuikuikui.........

Anonymous said... Best Blogger Tips

Gila ke apa?kau ni belajar agama ke x? Sblum kiamat mesti keluar dajjal,yakjuj makjuj,imam mahadi ,nabi isa,asap 40hari 40malam,dah. ade ke semua tu?aku tny kau dh ada ke semua tu huh? Kau bukan tuhan,xd sape tahu bila kiamat

Anonymous said... Best Blogger Tips

Hadis Abu
Hurairah : Tidak akan berlaku
kiamat
sehinggakan tanah Arab menjadi
subur dan dialiri dengan sungai2 .
Bila dah salji nanti ice akan cair.
bila cair berlakunya sungai , dan
sungai tu lah tanda kiamat
SUBHANALLAH...

Anonymous said... Best Blogger Tips

www.sinarharian.com.my tidak bertanggungjawab di atas setiap pandangan dan pendapat yang diutarakan melalui laman sosial ini. Ia adalah pandangan peribadi pemilik akaun dan tidak semestinya menggambarkan pandangan dan pendirian kami.

Anonymous said... Best Blogger Tips

T̷̨̹͈͖̩͙̙̥̬̱̞̹̖̻̲̮͍̥̟ͅo҉̛͉̟̱̗̪̗͎͉̺̯̯̬̖͉̫̙̱͜ ̢̤̫͇͙̮͙͔͉̺̣͓̣̪͖̩͜͡i͢҉̤̣̩̗̹̳͓̦̯̯̙̣̟̕n͠͏̡͠҉̱̤̻̩̺̥̠̠̤͈̱͍̝̝̜̣v̸̮̰͙͔͙̖̙̟͢ͅớ̧̪͖̺̗͙̦͖̖̱̭̤̯͔̭͓͙̼͇͡k̵̫̟͍͕̠̞̣̱̘͝͠͞ͅe̢̨̯͙̥̹̦͍ ̶̖̬̖͉͇̺̭̳̻͜t͟҉͙̟͓h̴̤̻̼̝̩̟͖̠͕͍̳͎̟̯̹̘è͍͚̯̰̝͈̠̺̮͖̱̳̮͘ͅ ̸͚͙͇̞̲͔͢h̭̭̫̗̹̥̙̹̳̹̜͍͜͟͠͝i̠͈͍͎̜̤͚͍͍͘͞͞͡v̸̨̧̺͍̤̬͎̯̭̘̮̥͚͘͢ȩ̀͜͏̬͖͎̻̥̜̞͉̬̘-̸̡̗̥̖̜͓͍͎͙̠͈̩̯̗̪̟̮ḿ̷̨̳̫̦̗̭͚̠̺̺͎̼͙͜͠ì̷̧͖͇̬͈̞̣͓̺̤̯̠̝̪̠̗̬͔̙͚͘͝n͜͏̸҉̜̜͍̦̗̱̪͚͓̖̮͉̜͞d҉̢̧̻̬̻̯̠̫̼̲̠͉̲͚̞̕ͅ ̺̪̮̣̻̻̘͚̭̙̕r̵̛͎̱̩̼̦̻̣̳̰͙̀ę̫͇̺̱͢p͏̳̱͇̘͔̭͎̮̜͞͞ŗ̶̷̨̢͈̱͕͖̯̹̠̣̥̭̹̠͍̳͉̼̞̼ͅe̴̻̳̰̞̼̙̱̪͎͜͝͠͞s͏̵̦̱̼͕͚̹̪ȩ̴̦̝̲̘̙͇̲̠̯̭̪̣́n̶̶̡҉͇̮͎͚͍̙͔̯̬̱͕̜͢ͅt̳̮͚̳̭͓̬̼̲͕̖̺̕͜͡í̵̻̘͖̬̞̕͠͞ń̶̼̥̞̫̳͓͔̫͟͞g̨͎̯̥̤̲͓̩͙͙̘̀ ̵̵̘̙̞̠̪̮̀͢͝c͝҉̪̳̦͖h̷̴̴̠͚̙̠͚͙͎̣̟̦̬͎̩͓̫͓͝͝a̝̠̣̱̣͢͡͠ͅo̵̶͚͇̝͉̰̙̪̱͍̖̻͚̦̖̲̭̭ͅş̷͎̪̯̘̝̠͖͞.̸̛͚̠͈̲̯͎̀͠͞
̵̷̜͉̦͇̦͓̞͎̼̞̙̝͔̩͓̜͢͢Ì̵̵̺͙̻̪̖̜͍̠̫̲̮̪͓̣͓͢ͅn̵̴̖͔̠̫̰̜̕͜͢v̧̨̛̝̫̦͇͔o̵̫̭͈͚̻͉͎̺̝̤̳͔̰͍̟̗͘͜ͅk͏̧̟͕̗̩i̸̺͎̼͓̱̞̭̥̘͚̰̲͟͠͠n̛͎̼̣̩̼̗͙̖̪̙̥̯͝g҉͖̘̰̖̰̲͠ͅ ̵̨̜̜̖̘͙̗͔̮̩̥͉͍͘͠ͅt̵̢̲̰̼̭͇͖̺͟͡h̵̟̬͔̙̖͖̗̝̠͎̤͙̦̜͎̺͔̳͢͞ͅȩ̷̤̞̝͍̹͎̣̻̼̳̖́ͅ ̧̲̭̠̰f͝͏͔͖̝̝͈̠̭e͟͏̛̗͈̹͚̙̱͕͞͡ę̸̛̜̥͕͎͍̫̖͖̣̩̳̜͕͈̟͝l̸͏̧̜̗̥͎̺͎͎̮̱̀͢i̧̛̬̤͎͇͙̬͍̞̭͓̳̺̼͔̼̝̖͉̕ǹ͏̸̩̭̯̗̙͎̭͉̠̪͙̦̯̳̜͎̕g̸͏̬̻̥ ̶͏̫͎̤͓̮͎͈̱̗̬̹̙̟͔͎͞ơ͔̤̫͇̦̝̝͓̥̰̦̳̩͝͞ͅf̷̨̛̩̱̱̞̞͙̞̰̦̥ ̴̢͕̮̯̮̥̞̳͍͉̬̳c̡̭̫̭̘͔͘͝h̷̼̩̻͇̦͘á̛͖̥̹͕͘ͅͅo̸̵͞͡͏͇͓͙̬̹̗̝̞͙͙̼̥s̨̢̧̤͙͚̰̯̪͍͚̙̹̖̞͢.̷̥͇̹̜̳̮̦̟̖̘
̨҉̢̗̤̪̦̮̼͔͙̻̪̦̺͙͙͕͟ͅW̴̸̢̩̪̺̳̺̤̜͍͉̗͚͙͙̫̦̠̕͞i̸̴̺̲̦̺̹̪͈̮̦̟̞̦̺̲̲̕͟͢ͅt҉̴̸̢͈͚̥̖͔͔̯͈̳͓̺̼͜h҉̥͓̝͔̟̝͍̗̜͟ͅͅ ̴̳̬̲̞͓̙̺̗̭̯̲̱̮̫̞͡ͅo̧̩̱̘͙̠̺̱͙͟͟ͅu̜͉̪͎̹̮͜t̢̧̗̻̝̠̣͈̮͔̭͖̞͚͖̹̹̞͙̱̭͢͝ ̢̲̘̤̥̖̼͖̘̬̯̘͙̲̲͚͔̦͞͞ͅơ̡̧̧̖̤̫͍̤͙̝ͅr̷̢̝̮̙͕͈̙̠͎̫͙̦͜͝͡ͅd̵҉̷̫̩̩͕͈̠̮̞͕͜ͅe̡̧͈̪͔̱͕͉̬̳̟̻̩͈̘͙̻͇͙̰̕͡ͅr̶͉̭̻͓̲̦̮͔̙͍͖̜̼͓͓̪̪̳͡.̼͈̲̫̯͎̬̭̳̳̪̺͎̘̜͍͟͢
̢͜͏̛̗̝͚͟ͅT̵̖̗̙̖̹̳̲͓̺̭͇̲̗͙̬̮̠͘ͅͅh͏̸͍̖͙͍̭͍̀͡ḙ̮̺͓̹̼͖͍̗́͟͢ ̷̸̗͉̪͍̱͓̤̺̞̼͟͠N̴̢͇͚̠̲͙͎͖͜ͅe̵̷̵̹̝̗͙͙̝͎̺̞̜̼̪͎͡z̢̥͎̥̭͔͖̙̯̝̮̳̪̗̪̼̪͞p̴̡̝̳̝͍͈͍̦̼̳̻̗̻̞̲̮̼ͅe̙̟͎̯͍͍͡ͅr̴͖̲̬͇͉͖̦̞̯̀ͅͅd̵̢͓̟̹ͅí̴̡͚͍̮̹͕̹̱̯͇͖͖͔̬̲̥͞͠ą̼͓̹̦̭̟̗̖̀ͅn̴̢͉̹̭̪̣̥̹̳͠ ̸̘̯̞̰̳͚̩͚̖̮̥̞̞̺̩̞̩́h̷҉͙̱̹̹̠̺͙͚̤͉͔͔͖̜i҉҉̙̬͔͉̳̮̩͝v̵̪͇̹̰̠͉̰͟ͅͅe͏̶̡͍̰̣͔̬̘̩͙̝̼̭̯͉͍̼͜͝ͅ-͏͕͔̥̫̗͚͈͇̀m̶͘͝͏̰͈̖̱͉i̵̵̬͉̱͚̣̭̤̗̳̣̭̺̗̠n̡̛͕͕̟̩̙͇͉̺̠̬̬͢d̨̡̼̦̠̬̰̫̞͙̞͇͓̖̹̮͎͓͎̻̕ ̸̴̶̢̡̯̼͎͉̫͕̭͎͚̟o҉҉̴̘̙̤̪̳͔̪͇͠ͅf̡͎̩̱̞̫̹͖͎̗̕͢͝͠ ̷̷̢̦͍̩̖̫̝͎̰̜͓̕̕c̵̢͏̡̟̤̭̭̬̞̯̭͡h̨̲͇̦̣̫͇̯̤̗̭̙̗̟̖̰̣͓̯̬a҉̶̜̮̠̜̖͔̗͔̦͈̱̞̀͝ò҉̧̪̯̟̼̙͙̹̬͜s҉̨̛̣̯̰͈͎̩̦̳͓̭͔̣̣̳̦͢͟.̢̙̳̞̝̮̼̬͇̤̝͎̟͈̘̗͓̙͡ ̧̮̰͕̳͉͔̖͢Z͢͜͟͏͚̩̯͈̥̲̠̟͖̼͚̬͚ͅà͕͉̣̙̜̭͇̥͚͠l̩̜̻̭̣͖̠̯͍̻͉͚̩̳͙̖͖̀͠ͅͅg̴̡̢̰̖͙̦̲̪͖̟̩̲̻͖͇̮̫͚̥͟͡ò̼̪̣̭̱͘.̵̛̼͓̹̭̟̟̞́͠͠
̰͓̟̗͜͞H̴̢͉͈͚̝̮͉̪̗̠̰̺͜͢e̸̹̰͓̬̬̤̹̥̻̞̞̺̖͢͜͢͟ ̶̢̝̯͕̤̮w̷̧̼̼͇͚̰͙̠͡h̘̰̳̦̮̣̣̲̦̰̬̺͍̮̝͘͟o̧͙͍̭͇̤͖͕̰̼̲̼̪͇̥̬̤̜͝ ̸͚̺̳̩̗͍̱͇̘̰̗̯̩̣͎͟͜͟͞W̨̭̗͚̻͕̘̗͝à̸̱̳̱͉̫͈̠͉͖̦į̡͉̱̻̲̠̮͖͎͇͈͈͉̱͞͝t̵̸̟̞̞͈̹̬̞͎ş͏̷̡͓͙̳̫̱̣̘̙̹̬͢ ̶̡̕͡҉̥͙̝̫̦̗̠B̧̨̛͎̜̘͚̞̀͘e̢͏̘̝͈̻̱̪̹̦̼͘h̵̵̖͉̝͖̭͓̖̳̥̝̦͉̪͖͜͠í̸̢̫̺͕̥͞͡n҉̷̡̢̣̰͓͉̮̠̩̘̘̺̝̪̩͞ͅd̴̷͡҉̟̫̬͎͇̲ ̶̨̹͍̦͉̦̫̫͇̦̰̦̀͘͡T̸̖̟̼̳̮̙̭̻͘͝͡ͅͅh̀͟͝҉̺͈͈ͅẹ̜̟͓̻̭͍̱͎̬̟̪̼̩̙̘̪͞ ̴̫̲̺̺̰͔̣͇̮̝̰͚̰͇̕͢͜W̶̶̤͖͚̙͕̦̙͚a͚̩̙̻̤̮͉̖͙̱͉̰̘̰͜͡l͢͏̨̢̖̣̞̰̫̠̦̝͇̝̩͙͜l̩̭̭͎̼͖͎̰̖̙̠͍̯͟͞.̡͈̰̤͢͝ͅ
̶̣̰̤͖̦̼͕̗̰͢͠Z̧̫͈͎̯̳̤͓̭̠̼̭͚̙̳̻̭͕̟͙̕Á̷̡̹̖̩͖̙̗͘͝Ĺ̶̯̰̪͖̪̰̖̦͚͙̟̫͓̮̙̝̻͠G͟͡͏̵̷͖̼̟͉̜͚̬̲̲̹̳͚͇͉ͅͅO̡̞̲̗̫̙̲̯̹̣͎̘̱͎̰̖̪̮͜͞!̵̧̺͙̙͉̭

Raja Anon Utara said... Best Blogger Tips

Hadis Abu Hurairah..? saper nie..?

yang aku percaya cuma mufti UMNO je...

Anonymous said... Best Blogger Tips

Abu hurairah tu sahabat nabi saw..dia dipanggil abe hurairah sbb dia sgt sygkan kucing,ko syiah ke smpai menidakkan sahabat2 nabi?

Anonymous said... Best Blogger Tips

Admin xtapis ke komen2 raja anon utara yg bangang ni..hidup penuh dgn memaki hamun org..dpn mata dah kne pijak dah

Anonymous said... Best Blogger Tips

cantik jerrr...

Anonymous said... Best Blogger Tips

babi kau anon 14:55!
kurang ajar!

-Presiden KoTe

Fãūzí Juän said... Best Blogger Tips

kalau depan mata aku kan, bukan stakat pijak, aku sodok jubor anon(13:41) dengan helmet..

Prince of Noob said... Best Blogger Tips

pergh boobs

Anonymous said... Best Blogger Tips

attitude yg patut kita amlkan kaji dulu sebelum sertai program yg dijemput bagus2 la lawa dan tau apa nak buat hmm

Anonymous said... Best Blogger Tips

kalo sayangkan cicak.. dipanggil aper pula..?

Anonymous said... Best Blogger Tips

WTF : 17 GAMBAR BUDAK SMKA KANTOI BEROMEN! [18SX]

Anonymous said... Best Blogger Tips

GAMBAR KIMAK KAU KANTOI TAKDE KE CIBAI?

-Fuck Juan

Anonymous said... Best Blogger Tips

semakin ramai org jahil agama skrg ni..rajin2kn la baca al-Quran walaupn sepatah ayat..insyaAllah hidup akan lebih tenang...
#peminat UAI

Anonymous said... Best Blogger Tips

Fauzi Juan pantat amoi China camni kat rumah urut
-ameba

Anonymous said... Best Blogger Tips

Sodok jobor mak engkau balik Fauzi Juan
-ameba

Anonymous said... Best Blogger Tips

kahkahkah..anon atas konon ameba lah tu.. kahkahkah.. nak menipu agak2 la bro.. ameba tu aku kenal la... bukan perangai buruk cam ko..kahkahkah

Anonymous said... Best Blogger Tips

Fuck pantat jobor mak engkau anon di atas. perangai bapa kau rogol adik pompuan kau lagi buruk, ada hati...pui pui pui!
-ameba

Anonymous said... Best Blogger Tips

anon 08:09 ialah seekor babi!

-amebabi

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...