Utama

Utama 2

Geng Stress

Kongsikan Entri Kami

Tuesday, 23 July 2013

Serius : Penerangan Oleh Seorang Guru Mengenai Isu Makan Di Dalam Tandas/B. Persalinan (2 Gambar)

Penerangan Oleh Seorang Guru Mengenai Isu Makan Di Dalam Tandas/B. Persalinan.

Apa komen anda?


 

23 comments:

Anonymous said... Best Blogger Tips

yahuuuuuuuuuuuuu 1st wei..........
underwear.......nynyi lagu minion siikiiittt

Anonymous said... Best Blogger Tips

ba na na na na nananananaananannana na nana na ..
kepala ba nanananaanan kaw

Anonymous said... Best Blogger Tips

wau bdk skolah rendah komen camni..hebat permainannya...gmbr pun gmbr katon..

Anonymous said... Best Blogger Tips

bapak budak tu yg komen hahaha

X Lupa Dot Com said... Best Blogger Tips

@Anonymous
yer la,mcm x caya bdk skolah komen camni..haha

Anonymous said... Best Blogger Tips

sos wei...soss...mana sos?? main tempek jer..

Anonymous said... Best Blogger Tips

Bodo nye korang ni... Kan ke cikgu yg komen tu.... Kecik2 xnak mampus! ... Besar menyusahkan org

Syukri Alwie said... Best Blogger Tips

bodoh gak korang ni .. kan cikgu tu bukan murid2 .. haiya

Anonymous said... Best Blogger Tips

cuba search account fb tu,x de pun -_-

Anonymous said... Best Blogger Tips

ngn ADMIN2 pun same BODOH BEBAL.tu cikgu la BONGOK!!!!

Anonymous said... Best Blogger Tips

cikgu abah kau !

Julie Fasha said... Best Blogger Tips

https://www.facebook.com/Hoo.dHa

nie dia nyer akaun... :)

Julie Fasha said... Best Blogger Tips

admin ni ngok...tak siasat...bkn pelajar la..kemungkinan dia cikgu..cz tgok kat profile dak nie..dah dewasa dak nie..pompuan lg tuh.. :)

Anonymous said... Best Blogger Tips

Hahaha admin xpyh la bepuasa kalau fitnah cmni..dasar pembangkang keparat xde isu pn buat isu.blah la admin

jack ham said... Best Blogger Tips

ni semua salah kerajaan..kena bina sekolah yg lebih besar la bilik darjah yg lebih banyak,kantin yang selesa...ni sibuk nk bina bangunan besar2 yg untungkan krooni...puihhh

P.Preity Petry said... Best Blogger Tips

Sekarang terjawab sudah semua persoalan pasal bilik tu. Apa yang penting, tak ada kena mengena dengan politik atau perkauman. :)

Anonymous said... Best Blogger Tips

Assalamu'alaikum..utk pengetahuan semua, Huds Ha ini adalah seorang cikgu, dan dia adalah bekas senior saya semasa menuntut di sebuah Institut Pendidikan Guru..mohon admin betulkan post ini, beliau bukanlah seorang pelajar...

Anonymous said... Best Blogger Tips

Xpasal2 tambah fitnah lg.. Admin..admin..

Anonymous said... Best Blogger Tips

Admin aku rase baik ko pegi mintak maaf ngan minah tu n headmaster skolah tu kalo x sia2 je ko undi pas ke pkr ke atau kalo ko sokong dap aku rase baik ko g apply jd askar ajak geng2 dap kao

Anonymous said... Best Blogger Tips

Admin sokong syiah kut nih... tu jadi Propaganda Iran... sokong tukar jantina... admin sah x posa...

Anonymous said... Best Blogger Tips

admin copy paste ke? tajuk seorang guru tapi dkt bwh tu seorang pelajar. adoi admin2

Anonymous said... Best Blogger Tips

Admin salah taip la. Admin nak taip cikgu tapi tertaip pelajar. Korang macam tak pernah typo. Keje asyik nak mencaci maki dan menfitnah. Malay sangat.

Anonymous said... Best Blogger Tips

kannnn...

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...