Utama

Utama 2

Geng Stress

Kongsikan Entri Kami

Tuesday, 23 July 2013

Serius : Pelajar Miskin Bangladesh Sewa Kereta Mewah Hanya Untuk Satu Malam Prom Night (12 Gambar)

Pelajar Miskin Bangladesh Sewa Kereta Mewah Hanya Untuk Satu Malam Prom Night.
Di East London sekitar Tower Hamlets adalah satu kawasan yang untuk orang bependapatan rendah. Tetapi apabila mereka menyambut National Record of Achievement (NRA) iaitu untuk menandakan berakhirnya pembelajaran pada usia 16 tahun, pelajar di sini sanggup menyewa kereta mewah untuk satu malam. Ini kerana NRA disambut seperti Prom Night dan mereka akan menggunakan kereta mewah itu (Lamborghini, Ferrari dan Bentley) untuk ke malam NRA itu. Dan kesemua mereka adalah orang Bangladesh. Semua ini dilakukan hanya untuk 'show off'.


24 comments:

Anonymous said... Best Blogger Tips

bangla betei!!! kah kah kah~

Anonymous said... Best Blogger Tips

Kemain lg dak bangla ni...kat malaysia bangla pakai basikal je...

Anonymous said... Best Blogger Tips

betoi u...kr mlaysia pkai basikal je...

Anonymous said... Best Blogger Tips

bukan ke swanlea school ni kt London???

Anonymous said... Best Blogger Tips

Yup..bangla kat london mmg pandai bergaya ok.tiap2 hujung minggu lepak2 isap shisha sambil tayang kereta mewah kat north london area pak arab ramai

Anonymous said... Best Blogger Tips

yg atas ni mesti bangla..ikikkikikikiiii!!!!!!

Anonymous said... Best Blogger Tips

bau kari xilang ni bgaye la mcmane pon..hahahahaha

Anonymous said... Best Blogger Tips

MELAYU AMACAM??? CIBAI JE BUSUK,,,,PEMALAS!!!! TUULUUURRR!!!!!

Anonymous said... Best Blogger Tips

yup...bau kari x ilang...xcaye cer tengok last pic...currys pc world..curry kari...haha

Suria Perkasa Hitam Power said... Best Blogger Tips

rare nya awex bangla..

Anonymous said... Best Blogger Tips

Bangla yg kaya raya pun ramai, yang meskin lagi ramai. Samalah mcm melayu. Yang kaya pun ramai, yang miskin papa kedana pun lagi ramai.

Anonymous said... Best Blogger Tips

biar bangla, asal bergaya!

Anonymous said... Best Blogger Tips

saksikanlah filem terbaru mamat khalid, usop wilca menentang werewolf dari Bangladesh.

Anonymous said... Best Blogger Tips

melayu perasan sempurna.. bangla pun manusia juga sekurangnye2 depa kerja cari rezeki yang halal bukan merempit merompak merogol hisap dadah sume tu.

shue liena said... Best Blogger Tips

ctknye awek2 tu..

jack ham said... Best Blogger Tips

banyak bangla atas ni...banglasia???

Anonymous said... Best Blogger Tips

mak aih polis pun pakai basikal je ha. btw umur 16 dah boleh drive ke kat uk?

Anonymous said... Best Blogger Tips

mmg abis duit nk byar yuran semata2 nk sewa hahahahahahahaha

Anonymous said... Best Blogger Tips

Wahai kamu2 kamu melayu2 poyo sekalian..apa sangatlah yg nak dbanggakan dgn bangsa..yg ptut dperjuangkan adalah agama..biar bangla..kalau dh islam..kita semua adalah saudara..aku bkn melayu..pun bkn bangla..tp aku beragama islam..

Anonymous said... Best Blogger Tips

Bodo..aku melayu duk kat london la.bangla kat london respectable sbb org2 sini respect each other.org kat malaysia je yg suka sgt mencemuh org bangla

Anonymous said... Best Blogger Tips

melayu abah kau!

Anonymous said... Best Blogger Tips

ttbe bangla jd hensem bile bwk ferrari..hahaha

jokerz cheras said... Best Blogger Tips

bangla tak kire la pakai kete mewah ke..... pakai kod ke..... kat malaysia nih ketiak bau bawang dah jd trdmark diorang......ketiak pergh.......harghhhh...tuihhhh......

Anonymous said... Best Blogger Tips

kesian..mereka dah di baratkan dari segi pemikiran dan amalan..hilang sekejap Islam dalam kehidupan diorang ni...menjadi pengajaran pada diriku agar tidak ikut Yahud dan Nasara walau ke lubang biawak..

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...